Dilovasi AGD, Çanakkale'de

Dilovası 10.04.2017 - 10:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dilovasi AGD, Çanakkale'de

Dilovası Anadolu Gençlik Derneği yönetimi, hafta sonu ilçede bulunan ortaokul ve lise öğrencileriyle birlikte Çanakkale’ye giderek Çanakkale Şehitliğini ziyaret ettiler.

  Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın desteği ile Çanakkale'ye giden gençler tarihte yolculuk ettiler. Gün boyu tarihi mekanları gezerek ecdatlarının destansı hikayelerini dinleyen AGD’li gençler duygulu anlar yaşadılar.     Dilovası AGD Başkanı Mehmet Yazlı gezide yaptığı açıklamada "İlçemizdeki gençleri tarihten ders çıkarmak için Kurtuluş savaşında destanlar yazılan Çanakkale'ye ziyaret gerçekleştirdik. Rabbim Çanakkale ruhunu anlamayı bizlere ve gençlerimize nasip etsin. Bizlere buraya gelmemize destek sağlayan Belediye Başkanımız Ali Toltar ve ekibine teşekkür ederiz "dedi
Dilovası Anadolu Gençlik Derneği yönetimi, hafta sonu ilçede bulunan ortaokul ve lise öğrencileriyle birlikte Çanakkale’ye giderek Çanakkale Şehitliğini ziyaret ettiler.

 

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın desteği ile Çanakkale'ye giden gençler tarihte yolculuk ettiler. Gün boyu tarihi mekanları gezerek ecdatlarının destansı hikayelerini dinleyen AGD’li gençler duygulu anlar yaşadılar.  

 

Dilovası AGD Başkanı Mehmet Yazlı gezide yaptığı açıklamada "İlçemizdeki gençleri tarihten ders çıkarmak için Kurtuluş savaşında destanlar yazılan Çanakkale'ye ziyaret gerçekleştirdik. Rabbim Çanakkale ruhunu anlamayı bizlere ve gençlerimize nasip etsin. Bizlere buraya gelmemize destek sağlayan Belediye Başkanımız Ali Toltar ve ekibine teşekkür ederiz "dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.