19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası AK Genç sahaya indi!

Dilovası 27.10.2019 - 11:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası AK Genç sahaya indi!

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları halı saha maçlarında buluşmaya devam ediyor. Seçim sürecinde Teşkilat çalışmaları ile yoğun günler yaşayan AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları, Gençlik Kolları Sosyal Politikalar birimi tarafından her hafta farklı bir mahalle veya gençlik derneği ile halı saha maçında bir araya geliyor. AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları bu hafta Ultra Aslan Dilovası ekibini ağırladı. MAÇTA DOSTLUK KAZANDI AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları toplantılarından sonra akşam saatlerinde oynanan maçta 6’şarlı iki takım mücadele etti. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve Ultra Aslan Dilovası Temsilcisi Ümit Kara’nın da oynadığı maç çekişmeli bir şekilde devam etti. Maçın sonunda takımların birbirleriyle olan hoş muhabbeti maçta dostluk kazandı dedirtti. Başkan Sarıca" Gençlik Kolları olarak seçimden sonra da teşkilat çalışmalarımızın güçlü bir şekilde devam ettiği bu günlerde stres atmak için arkadaşlarımızla birlikte güzel bir etkinlik düzenledik. Bu şekilde her hafta bir mahalle veya gençlik dernekleri ile halı sahada buluşuyoruz" dedi. Başkan Sarıca Ultra Aslan Dilovası Temsilcisi Ümit Kara ve yönetimine de teşekkür etti.

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları halı saha maçlarında buluşmaya devam ediyor. Seçim sürecinde Teşkilat çalışmaları ile yoğun günler yaşayan AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları, Gençlik Kolları Sosyal Politikalar birimi tarafından her hafta farklı bir mahalle veya gençlik derneği ile halı saha maçında bir araya geliyor. AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları bu hafta Ultra Aslan Dilovası ekibini ağırladı.

MAÇTA DOSTLUK KAZANDI

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları toplantılarından sonra akşam saatlerinde oynanan maçta 6’şarlı iki takım mücadele etti. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve Ultra Aslan Dilovası Temsilcisi Ümit Kara’nın da oynadığı maç çekişmeli bir şekilde devam etti. Maçın sonunda takımların birbirleriyle olan hoş muhabbeti maçta dostluk kazandı dedirtti. Başkan Sarıca" Gençlik Kolları olarak seçimden sonra da teşkilat çalışmalarımızın güçlü bir şekilde devam ettiği bu günlerde stres atmak için arkadaşlarımızla birlikte güzel bir etkinlik düzenledik. Bu şekilde her hafta bir mahalle veya gençlik dernekleri ile halı sahada buluşuyoruz" dedi. Başkan Sarıca Ultra Aslan Dilovası Temsilcisi Ümit Kara ve yönetimine de teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.