Dilovası Belediyesi’nde O Sözleşme Yenilendi

Dilovası 19.12.2017 - 15:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dilovası Belediyesi’nde O Sözleşme Yenilendi

Dilovası Belediyesi’nde O Sözleşme Yenilendi

 MEMUR-SEN’E bağlı Belediye Memurları arasındaki Sosyal Denge Sözleşmesi yenilendi. Dilovası Belediyesi Başkanlık Makamında düzenlenen toplantıya, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ile BEM-BİR-SEN Kocaeli Şube Başkanı Sadican Aygen ile şube yöneticileri ve Dilovası Belediyesi Memur işyeri Temsilcisi Muzaffer Aydemir katıldı.  Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, imza töreninde yaptığı konuşmada, “Dilovası Belediyemizde görevli 657 sayılı yasaya tabi memur ve sözleşmeli personeller için imzalamış olduğumuz Sosyal Denge Sözleşmesi’nin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi. Başkan Toltar, “Bugün imzalanan sözleşme kapsamında Ocak 2018 - 2019 tarihleri arasındaki mevcut sözleşmeyi mevcut haliyle imzaladıklarını söyledi.  MEMUR-SEN Konfederasyonu’na bağlı BEM-BİR-SEN Kocaeli Şube Başkanı Sadican Aygen, “Sözleşme gereği memur maaşlarına sözleşmeyi uzatma kararından ötürü Dilovası Belediye Başkanımız Sayın Ali Toltar’a memurlar adına en kalbi duygularımızla sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu.
Dilovası Belediyesi’nde O Sözleşme Yenilendi

 MEMUR-SEN’E bağlı Belediye Memurları arasındaki Sosyal Denge Sözleşmesi yenilendi. Dilovası Belediyesi Başkanlık Makamında düzenlenen toplantıya, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ile BEM-BİR-SEN Kocaeli Şube Başkanı Sadican Aygen ile şube yöneticileri ve Dilovası Belediyesi Memur işyeri Temsilcisi Muzaffer Aydemir katıldı.

 Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, imza töreninde yaptığı konuşmada, “Dilovası Belediyemizde görevli 657 sayılı yasaya tabi memur ve sözleşmeli personeller için imzalamış olduğumuz Sosyal Denge Sözleşmesi’nin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi. Başkan Toltar, “Bugün imzalanan sözleşme kapsamında Ocak 2018 - 2019 tarihleri arasındaki mevcut sözleşmeyi mevcut haliyle imzaladıklarını söyledi.

 MEMUR-SEN Konfederasyonu’na bağlı BEM-BİR-SEN Kocaeli Şube Başkanı Sadican Aygen, “Sözleşme gereği memur maaşlarına sözleşmeyi uzatma kararından ötürü Dilovası Belediye Başkanımız Sayın Ali Toltar’a memurlar adına en kalbi duygularımızla sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.