Dilovası Çerkeşli Köyü futbol sahasına kavuştu

Dilovası 05.03.2017 - 10:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dilovası Çerkeşli Köyü futbol sahasına kavuştu

Dilovası Çerkeşli Köyü’ne yapılan Yurt sentetik çim halı sahanın tanıtımı gerçekleştirildi

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Dilovası Çerkeşli Köyü’nde inşa ettiği Yurt futbol sahasının tanıtım töreni yapıldı. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yapılarak tamamlanan futbol sahası sentetik çim şeklinde uygulandı. FİFA 1 Star belgeli sentetik çim halı saha vatandaşların spor yapmalarına imkan verirken, amatör spor maçlarına da ev sahipliği yapacak. Dilovası Çerkeşli Yurt Stadı’nın tanıtım programında konuşan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Büyük düşünüp, daha büyük işler yapacağız’’ dedi.   BÜYÜK DÜŞÜNECEĞİZ Sahanın tanıtımı için düzenlenen törene Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Ali Yeşildal, Mustafa Altay,  AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Gençlik Spor İl Müdürü Muzaffer Cintımar, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(KASKF) Başkanı Murat Aydın ve vatandaşlar katıldı. Törende yaptığı konuşmada, “Büyük düşüneceğiz, büyük işler yapacağız” diyen Başkan Karaosmanoğlu “Dilovası köylerinde Çerkeşli, Köseler, Tepecik ve Demirciler’de altyapımızı tamamlıyoruz. Su şebekemizi tamamen yeniledik.  Kanalizasyonumuzu yeniledik” dedi.   ÇOK HİZMETLER YAPACAĞIZ Başkan Karaosmanoğlu, şunları söyledi: “Daha çok işlerimiz var. Çok hizmetler yapacağız. Hep birlikte daha güzel işler nasıl yapacağız. Daha iyiye nasıl ulaşacağız hep beraber bunun hesabını yapacağız. Dilovası Çerkeşli Mahallesi’ne yaptığımız bu güzel spor tesisi tüm halkımıza hayırlı olsun. Burada gençlerimiz, çocuklarımız spor yaparak dinç kalacaklar.” Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar da konuşmasında Başkan Karaosmanoğlu’na Çerkeşli’ye kazandırılan spor sahası için teşekkür etti.   BAŞKAN BAŞLAMA VURUŞU YAPTI Başkan Karaosmanoğlu daha sonra sporcu çocuklarla sahanın içinde hatıra fotoğrafı çektirdi. Çerkeşli Spor ile Amatör Spor arasında gerçekleştirilen müsabakanın da başlama vuruşunu yaptı. Yaklaşık bin kişilik nüfusa sahip köyde yapılan halı saha tesisi 65x95 metre ebatlarında FİFA 1 Star belgesine sahip. Sentetik çim halı saha, 25 araçlık otopark, 306 kişilik de çelik tribüne sahip. Sahada top tutucu sistem, 2 adet yedek kulübesi, basın ve sağlıkçı kulübesi yer alıyor. Saha aydınlatmasının bulunduğu tesiste 500 metre çevre duvarı yer alıyor.
Dilovası Çerkeşli Köyü’ne yapılan Yurt sentetik çim halı sahanın tanıtımı gerçekleştirildi

 

 

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Dilovası Çerkeşli Köyü’nde inşa ettiği Yurt futbol sahasının tanıtım töreni yapıldı. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yapılarak tamamlanan futbol sahası sentetik çim şeklinde uygulandı. FİFA 1 Star belgeli sentetik çim halı saha vatandaşların spor yapmalarına imkan verirken, amatör spor maçlarına da ev sahipliği yapacak. Dilovası Çerkeşli Yurt Stadı’nın tanıtım programında konuşan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Büyük düşünüp, daha büyük işler yapacağız’’ dedi.

 

BÜYÜK DÜŞÜNECEĞİZ

Sahanın tanıtımı için düzenlenen törene Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Ali Yeşildal, Mustafa Altay,  AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Gençlik Spor İl Müdürü Muzaffer Cintımar, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(KASKF) Başkanı Murat Aydın ve vatandaşlar katıldı. Törende yaptığı konuşmada, “Büyük düşüneceğiz, büyük işler yapacağız” diyen Başkan Karaosmanoğlu “Dilovası köylerinde Çerkeşli, Köseler, Tepecik ve Demirciler’de altyapımızı tamamlıyoruz. Su şebekemizi tamamen yeniledik.  Kanalizasyonumuzu yeniledik” dedi.

 

ÇOK HİZMETLER YAPACAĞIZ

Başkan Karaosmanoğlu, şunları söyledi: “Daha çok işlerimiz var. Çok hizmetler yapacağız. Hep birlikte daha güzel işler nasıl yapacağız. Daha iyiye nasıl ulaşacağız hep beraber bunun hesabını yapacağız. Dilovası Çerkeşli Mahallesi’ne yaptığımız bu güzel spor tesisi tüm halkımıza hayırlı olsun. Burada gençlerimiz, çocuklarımız spor yaparak dinç kalacaklar.” Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar da konuşmasında Başkan Karaosmanoğlu’na Çerkeşli’ye kazandırılan spor sahası için teşekkür etti.

 

BAŞKAN BAŞLAMA VURUŞU YAPTI

Başkan Karaosmanoğlu daha sonra sporcu çocuklarla sahanın içinde hatıra fotoğrafı çektirdi. Çerkeşli Spor ile Amatör Spor arasında gerçekleştirilen müsabakanın da başlama vuruşunu yaptı. Yaklaşık bin kişilik nüfusa sahip köyde yapılan halı saha tesisi 65x95 metre ebatlarında FİFA 1 Star belgesine sahip. Sentetik çim halı saha, 25 araçlık otopark, 306 kişilik de çelik tribüne sahip. Sahada top tutucu sistem, 2 adet yedek kulübesi, basın ve sağlıkçı kulübesi yer alıyor. Saha aydınlatmasının bulunduğu tesiste 500 metre çevre duvarı yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.