Dilovası D-100’de korkuluklar boyandı!

Dilovası 12.09.2020 - 11:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası D-100’de korkuluklar boyandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri köprü ve yol kenarlarındaki korkulukları turkuaz ve beyaz renge boyadı. Ulaşımda birçok projeyi hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yolların daha estetik görünümü için çalışmaları da ihmal etmiyor. Bu kapsamda Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, köprü ve yol kenarlarındaki korkuluklarda boyama çalışması yaptı. Korkuluklar turkuaz ve beyaz renklere boyandı. 3 BİN 140 METRETÜL KORKULUK BOYANDI Çalışma kapsamında Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, Dilovası D-100 yolu kenarlarındaki korkulukların boyama işini gerçekleştirdi. Çalışma kapsamında toplamda 3 bin 140 mt (metre tül) korkuluğun boyaması yapıldı. Turkuaz ve beyaz renklere boyanan korkuluklar 7 personel ile yürütüldü. Yol yapım ve onarım çalışmaları ile vatandaşların takdirini kazanan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yol inşa çalışmaları sonrasında çevre düzenlemesi ve görsel estetiği arttırmak için de çaba sarf ediyor. Büyükşehir köprü, yol kenarı ve kavşaklardaki korkulukların boyama çalışmasını düzenli aralıklarla gerçekleştiriyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri köprü ve yol kenarlarındaki korkulukları turkuaz ve beyaz renge boyadı. Ulaşımda birçok projeyi hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yolların daha estetik görünümü için çalışmaları da ihmal etmiyor. Bu kapsamda Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, köprü ve yol kenarlarındaki korkuluklarda boyama çalışması yaptı. Korkuluklar turkuaz ve beyaz renklere boyandı.

3 BİN 140 METRETÜL KORKULUK BOYANDI
Çalışma kapsamında Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, Dilovası D-100 yolu kenarlarındaki korkulukların boyama işini gerçekleştirdi. Çalışma kapsamında toplamda 3 bin 140 mt (metre tül) korkuluğun boyaması yapıldı. Turkuaz ve beyaz renklere boyanan korkuluklar 7 personel ile yürütüldü. Yol yapım ve onarım çalışmaları ile vatandaşların takdirini kazanan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yol inşa çalışmaları sonrasında çevre düzenlemesi ve görsel estetiği arttırmak için de çaba sarf ediyor. Büyükşehir köprü, yol kenarı ve kavşaklardaki korkulukların boyama çalışmasını düzenli aralıklarla gerçekleştiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.