GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Dilovası Devlet bayramlaştı!

Dilovası 25.05.2020 - 11:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası Devlet bayramlaştı!

Dilovası Devlet Hastanesi Hastane Yönetimi görev başındaki çalışanlarını ve hastanede yatan hastaları yalnız bırakmayarak bayramlarını kutladı. Dilovası Devlet Hastanesi yönetimi Ramazan Bayramı’nın coşkusunu birlikte yaşamak için hastane personelleri ile bir araya geldi. Dilovası Devlet Hastanesi yönetimi tüm birimler dolaşılarak personellerin bayramı kutladı. Bayramlaşmada personele ikramlarda bulunarak huzurlu bir nöbet geçirilmesi temennileri iletildi. Hastane Yönetimi tarafından yapılan açıklamada “Hastane yönetimi olarak bu tür özel günlerde personellerimizin yanlarında olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Karşılıklı sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma duygularını pekiştiren bayramlarımızın tüm İslam alemine huzur, mutluluk ve hastalarımıza da şifa getirmesini temenni ediyoruz. Hastane yönetimi olarak bu anlamlı günlerde çalışanlarımızın yanında olarak, onlara moral vermeye çalışıyoruz. Ayrıca hastanemizde ve diğer sağlık kuruluşlarında yatmakta olan tüm hastalarımızın bir an önce şifa bulması ve bayram sevincini aileleri ile birlikte yaşamalarını diliyoruz" ifadeleri kullanıldı

Dilovası Devlet Hastanesi Hastane Yönetimi görev başındaki çalışanlarını ve hastanede yatan hastaları yalnız bırakmayarak bayramlarını kutladı.

Dilovası Devlet Hastanesi yönetimi Ramazan Bayramı’nın coşkusunu birlikte yaşamak için hastane personelleri ile bir araya geldi. Dilovası Devlet Hastanesi yönetimi tüm birimler dolaşılarak personellerin bayramı kutladı. Bayramlaşmada personele ikramlarda bulunarak huzurlu bir nöbet geçirilmesi temennileri iletildi. Hastane Yönetimi tarafından yapılan açıklamada “Hastane yönetimi olarak bu tür özel günlerde personellerimizin yanlarında olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Karşılıklı sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma duygularını pekiştiren bayramlarımızın tüm İslam alemine huzur, mutluluk ve hastalarımıza da şifa getirmesini temenni ediyoruz. Hastane yönetimi olarak bu anlamlı günlerde çalışanlarımızın yanında olarak, onlara moral vermeye çalışıyoruz. Ayrıca hastanemizde ve diğer sağlık kuruluşlarında yatmakta olan tüm hastalarımızın bir an önce şifa bulması ve bayram sevincini aileleri ile birlikte yaşamalarını diliyoruz" ifadeleri kullanıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.