Dilovası Eynerce Kavşağı’nda çalışmalar tamamlandı

Dilovası 19.04.2020 - 15:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası Eynerce Kavşağı’nda çalışmalar tamamlandı

Eynerce Kavşağı’ndan Dilovası ilçe merkezine giriş ve çıkışları kolaylaştıracak “Eynerce Kavşağı – Yavuz Sultan Selim Caddesi Bağlantı Yolu” projesi tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunuldu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası ilçesine giriş çıkışları rahatlatacak olan ‘Eynerce Kavşağı - Yavuz Sultan Selim Caddesi Bağlantı Yolu’ projesini tamamladı. Eynerce Kavşağı’ndan ilçeye giriş çıkış yapacak olan araçlara nefes aldıran projede, Eynerce Kavşağı’nın kuzey tarafında dönel kavşak ve yeni bir menfez inşa edildi. İnşa edilen dönel kavşak ile yan yol olarak kullanılacak Yavuz Sultan Selim Caddesi birbirine bağlandı. 270 METRE UZUNLUĞUNDA YENİ MENFEZ İNŞA EDİLDİ Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışma kapsamında Eynerce Kavşağı’nın kuzey tarafındaki eski küçük menfez yıkılarak yerine 270 metre uzunluğunda yeni menfez inşa edildi. İnşa edilen dönel kavşağın da bağlandığı Yavuz Sultan Selim Caddesi’nde yağmursuyu hattı, enerji hattı gibi alt yapı ve kaldırım, asfalt gibi üst yapı işleri yapıldı. Ayrıca proje kapsamında yolların çizgileri çizildi, tabela dikimleri ve oto korkuluk imalatları tamamlandı.   İLÇEYE GİRİŞLER DAHA KOLAY OLACAK D-100 Karayolu üzerinde yer alan Eynerce Kavşağı, Dilovası şehir merkezine ulaşımda önemli bir görev alıyor. Dilovası ilçesi D-100 Karayolu yan yolu (Yavuz Sultan Selim Caddesi) mevcutta çift yönlü olarak hizmet veriyor. D-100 ile yan yol arasındaki kot farkı nedeniyle yol sürekliliği sağlanamadığından, D-100 karayolundan Dilovası ilçesi merkezine girişler diğer yollardan dolaylı olarak sağlanıyordu. Yeni proje ile bu sorun ortadan kaldırılarak ilçe merkezine ulaşım Eynerce Kavşağı’nın kuzey tarafına inşa edilen dönel kavşak, Yavuz Sultan Selim Caddesi’ne bağlanarak daha düzenli ve kolay hale getirildi. Yapılan çalışma ile ulaşımın hızlanması ve vatandaşların memnuniyeti kazanılmış oldu.

Eynerce Kavşağı’ndan Dilovası ilçe merkezine giriş ve çıkışları kolaylaştıracak “Eynerce Kavşağı – Yavuz Sultan Selim Caddesi Bağlantı Yolu” projesi tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunuldu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası ilçesine giriş çıkışları rahatlatacak olan ‘Eynerce Kavşağı - Yavuz Sultan Selim Caddesi Bağlantı Yolu’ projesini tamamladı. Eynerce Kavşağı’ndan ilçeye giriş çıkış yapacak olan araçlara nefes aldıran projede, Eynerce Kavşağı’nın kuzey tarafında dönel kavşak ve yeni bir menfez inşa edildi. İnşa edilen dönel kavşak ile yan yol olarak kullanılacak Yavuz Sultan Selim Caddesi birbirine bağlandı.

270 METRE UZUNLUĞUNDA YENİ MENFEZ İNŞA EDİLDİ

Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışma kapsamında Eynerce Kavşağı’nın kuzey tarafındaki eski küçük menfez yıkılarak yerine 270 metre uzunluğunda yeni menfez inşa edildi. İnşa edilen dönel kavşağın da bağlandığı Yavuz Sultan Selim Caddesi’nde yağmursuyu hattı, enerji hattı gibi alt yapı ve kaldırım, asfalt gibi üst yapı işleri yapıldı. Ayrıca proje kapsamında yolların çizgileri çizildi, tabela dikimleri ve oto korkuluk imalatları tamamlandı.  

İLÇEYE GİRİŞLER DAHA KOLAY OLACAK

D-100 Karayolu üzerinde yer alan Eynerce Kavşağı, Dilovası şehir merkezine ulaşımda önemli bir görev alıyor. Dilovası ilçesi D-100 Karayolu yan yolu (Yavuz Sultan Selim Caddesi) mevcutta çift yönlü olarak hizmet veriyor. D-100 ile yan yol arasındaki kot farkı nedeniyle yol sürekliliği sağlanamadığından, D-100 karayolundan Dilovası ilçesi merkezine girişler diğer yollardan dolaylı olarak sağlanıyordu. Yeni proje ile bu sorun ortadan kaldırılarak ilçe merkezine ulaşım Eynerce Kavşağı’nın kuzey tarafına inşa edilen dönel kavşak, Yavuz Sultan Selim Caddesi’ne bağlanarak daha düzenli ve kolay hale getirildi. Yapılan çalışma ile ulaşımın hızlanması ve vatandaşların memnuniyeti kazanılmış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.