Dilovası GFB’den gıda yardımı

Spor 22.04.2020 - 11:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası GFB’den gıda yardımı

Dilovası Fenerbahçeliler Taraftar Grubu yönetimi, Koron virüs salgını ve Ramazan Ayı’nın gelişi ile birlikte 33 aileye gıda yardımında bulundu.  Dernek yöneticileri aldıkları gıda yardımlarını Kayapınar Mahalle Muhtarı Mehmet Kara ve kendilerinin de tespit ettikleri ihtiyaç sahibi ailelere evlerinde teslim etti.  33 ADET GIDA KOLİSİ Dilovası Fenerbahçeliler Taraftar Grubu Başkanı İlhan Aydemir  ve yönetim kurulu üyeleri, Koronavirüs salgını ve Ramazan Ayının gelmesi ile birlikte harekete geçerek hayırseverlerden topladıkları paralarla gıda kolileri hazırladı. 33 adet gıda paketi hazırlayan Dilovası Fenerbahçeliler Taraftar Grubu başkan ve yönetimi, araçlarla gıda yardımlarını daha önceden tespiti yapılan ihtiyaç sahibi ailelere teslim etti.

Dilovası Fenerbahçeliler Taraftar Grubu yönetimi, Koron virüs salgını ve Ramazan Ayı’nın gelişi ile birlikte 33 aileye gıda yardımında bulundu.  Dernek yöneticileri aldıkları gıda yardımlarını Kayapınar Mahalle Muhtarı Mehmet Kara ve kendilerinin de tespit ettikleri ihtiyaç sahibi ailelere evlerinde teslim etti. 

33 ADET GIDA KOLİSİ

Dilovası Fenerbahçeliler Taraftar Grubu Başkanı İlhan Aydemir  ve yönetim kurulu üyeleri, Koronavirüs salgını ve Ramazan Ayının gelmesi ile birlikte harekete geçerek hayırseverlerden topladıkları paralarla gıda kolileri hazırladı. 33 adet gıda paketi hazırlayan Dilovası Fenerbahçeliler Taraftar Grubu başkan ve yönetimi, araçlarla gıda yardımlarını daha önceden tespiti yapılan ihtiyaç sahibi ailelere teslim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.