19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası karantinaya alındı

Dilovası 14.06.2020 - 11:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası karantinaya alındı

Dilovası’nda, korona virüs vakalarının görüldüğü Elmacık Dere Yolu mevkii karantinaya alındı. Dilovası Mimar Sinan Mahallesi Elmacık Dere Yolu mevkiinde korona virüs vakalarının görülmesi üzerine karantina kararı alındı. Jandarma bölgeye giden yolu bariyerle kapatırken, Dilovası Kaymakamlığı’nın kararı da asıldı. 14 gün boyunca karantinaya alınan bölgede bariyerlerin bulunduğu noktada nöbet tutan jandarma ekipleri koruyucu kıyafetler giydi. Bariyere, Dilovası Kaymakamlığı’nın, 'Dilovası Kaymakamlığı’nın 13 Haziran tarih ve sayılı yazısı gereğince Mimar Sinan Mahallesi Elmacık Dere Yolu mevkiinde ikamet eden vatandaşlarda Covid-19 pozitif vakası çıkması nedeni ile 14 gün süre ile karantina uygulama kararı alınmıştır' yazısı asıldı.

Dilovası’nda, korona virüs vakalarının görüldüğü Elmacık Dere Yolu mevkii karantinaya alındı.
Dilovası Mimar Sinan Mahallesi Elmacık Dere Yolu mevkiinde korona virüs vakalarının görülmesi üzerine karantina kararı alındı.
Jandarma bölgeye giden yolu bariyerle kapatırken, Dilovası Kaymakamlığı’nın kararı da asıldı. 14 gün boyunca karantinaya alınan bölgede bariyerlerin bulunduğu noktada nöbet tutan jandarma ekipleri koruyucu kıyafetler giydi.
Bariyere, Dilovası Kaymakamlığı’nın, 'Dilovası Kaymakamlığı’nın 13 Haziran tarih ve sayılı yazısı gereğince Mimar Sinan Mahallesi Elmacık Dere Yolu mevkiinde ikamet eden vatandaşlarda Covid-19 pozitif vakası çıkması nedeni ile 14 gün süre ile karantina uygulama kararı alınmıştır' yazısı asıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.