Dilovası Kızılay’dan ‘100 haneye Pide'

Dilovası 27.04.2020 - 21:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası Kızılay’dan ‘100 haneye Pide'

Ramazan ayı nedeniyle sokağa çıkma kısıtlamasında vatandaşlara iftar saatine kadar evlerinin yakınındaki fırından yürüyerek gitme şartıyla ekmek almalarına müsaade edildi. Çoğu vatandaş virüsten korktuğu için fırınlara gitmez veya iftarlık ekmeklerini sabahtan alırken Türk Kızılayı Dilovası Şubesi Dilovası ilçesinde toplam 100 haneye 'Ramazan Pidesi' dağıttı. DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK Türk Kızılayı Dilovası Şubesi belirli periyotlarla ekmek ve pide dağıtımın devam edeceğini belirterek, "Malumunuz toplu iftar yapamayacağız. Bu nedenle zaman zaman vatandaşlarımıza yemek dağıtımı da yapacağız. yarın 200 sonraki gün de 200 aileye dağıtmaya devam edeceğiz,  pazar günü pide veya ekmek bağışı yapılırsa fırınlarımızdan sayıyı arttırmak istiyoruz. Vatandaşlarımızdan aldığımız hayırları böyle iyiliklere kullanıyoruz. İnsanlara ekmeklerini bugün iftar öncesi dağıttık" dedi.

Ramazan ayı nedeniyle sokağa çıkma kısıtlamasında vatandaşlara iftar saatine kadar evlerinin yakınındaki fırından yürüyerek gitme şartıyla ekmek almalarına müsaade edildi. Çoğu vatandaş virüsten korktuğu için fırınlara gitmez veya iftarlık ekmeklerini sabahtan alırken Türk Kızılayı Dilovası Şubesi Dilovası ilçesinde toplam 100 haneye 'Ramazan Pidesi' dağıttı.

DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Türk Kızılayı Dilovası Şubesi belirli periyotlarla ekmek ve pide dağıtımın devam edeceğini belirterek, "Malumunuz toplu iftar yapamayacağız. Bu nedenle zaman zaman vatandaşlarımıza yemek dağıtımı da yapacağız. yarın 200 sonraki gün de 200 aileye dağıtmaya devam edeceğiz,  pazar günü pide veya ekmek bağışı yapılırsa fırınlarımızdan sayıyı arttırmak istiyoruz. Vatandaşlarımızdan aldığımız hayırları böyle iyiliklere kullanıyoruz. İnsanlara ekmeklerini bugün iftar öncesi dağıttık" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.