Dilovası kolları sıvadı

Spor 07.07.2019 - 15:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Dilovası kolları sıvadı

Dilovası Belediyespor yeni sezon hazırlıkları için kolları sıvadı. Önceki gün bir araya gelen Dilovası Belediyespor yönetimi yeni sezon öncesi önemli kararlar aldı.  Geçtiğimiz sezon şampiyonluk parolası ile yola çıkan ancak umduğunu bulamayan Dilovası Belediyespor'da yeni sezon hazırlıkları başladı. Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Laç önceki gün yönetimi ile bir araya gelerek 2019-2020 sezonu için yeni kararlar aldılar.  YENİ SEZON HAZIRLIKLARI BAŞLADI Toplantıda A Takım ve altyapı hocası arayışlarını sürdüren Başkan Laç ve yönetimi görüşmelerini sürdürürken, A Takım için önümüzdeki sezon özellikle alt yapıdan yeni futbolcuları kazanmayı düşündüklerini ve gençlere daha çok şans vereceklerini belirtiler. Bütçe konusunda da çalışmalarını sürdüren Laç ve yönetimi önümüzdeki sezon bütçesini oluşturmak için çeşitli görüşmeler yaptıklarını dile getirdiler. YÖNETİME YENİ İSİMLER Başkan Laç, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ile görüştüklerini belirterek malzeme desteği konusunda desteklerinin olacağını ve belediye meclisinden onay aldıklarını söyledi. Bu arada yönetime yeni isimleri de kattıklarını ifade eden Laç, Dilovası Belediyespor'a önemli katkı sağlayacak olan iki yeni isim arayışı içerisinde olduklarını da belirtti. KÜTÜPHANE İÇİN START VERİLDİ  Geçtiğimiz sezon başında Çolakoğlu yönetimi ile bir araya gelerek Şehit Numan Karataş Stadı içersinde yer alan Dilovası Belediyespor Kulüp binasının bir odasını kütüphaneye çevirerek futbolcuların kitap okuma alışkanlığını geliştirmek için Çolakoğlu Metalurji Sponsorluğunda kütüphanenin açılması için de start verecekleri ifade edildi. YENİ BRANŞLAR AÇILACAK Laç ayrıca önümüzde ki dönem Futbol, Kickboks, Vushu ve Kareta alanlarının dışında yeni branşlarında açılması için çalışmalarının sürdüğünü yeni açılacak olan branşlarla daha çok gencin sportif faaliyetlere yönetilmesiyle başlayacakları yolda Milli takıma kadar yeni sporcuların kazandırılması için çalışacaklarını dile getirdi.

Dilovası Belediyespor yeni sezon hazırlıkları için kolları sıvadı. Önceki gün bir araya gelen Dilovası Belediyespor yönetimi yeni sezon öncesi önemli kararlar aldı.  Geçtiğimiz sezon şampiyonluk parolası ile yola çıkan ancak umduğunu bulamayan Dilovası Belediyespor'da yeni sezon hazırlıkları başladı. Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Laç önceki gün yönetimi ile bir araya gelerek 2019-2020 sezonu için yeni kararlar aldılar. 

YENİ SEZON HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Toplantıda A Takım ve altyapı hocası arayışlarını sürdüren Başkan Laç ve yönetimi görüşmelerini sürdürürken, A Takım için önümüzdeki sezon özellikle alt yapıdan yeni futbolcuları kazanmayı düşündüklerini ve gençlere daha çok şans vereceklerini belirtiler. Bütçe konusunda da çalışmalarını sürdüren Laç ve yönetimi önümüzdeki sezon bütçesini oluşturmak için çeşitli görüşmeler yaptıklarını dile getirdiler.

YÖNETİME YENİ İSİMLER

Başkan Laç, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ile görüştüklerini belirterek malzeme desteği konusunda desteklerinin olacağını ve belediye meclisinden onay aldıklarını söyledi. Bu arada yönetime yeni isimleri de kattıklarını ifade eden Laç, Dilovası Belediyespor'a önemli katkı sağlayacak olan iki yeni isim arayışı içerisinde olduklarını da belirtti.

KÜTÜPHANE İÇİN START VERİLDİ 

Geçtiğimiz sezon başında Çolakoğlu yönetimi ile bir araya gelerek Şehit Numan Karataş Stadı içersinde yer alan Dilovası Belediyespor Kulüp binasının bir odasını kütüphaneye çevirerek futbolcuların kitap okuma alışkanlığını geliştirmek için Çolakoğlu Metalurji Sponsorluğunda kütüphanenin açılması için de start verecekleri ifade edildi.

YENİ BRANŞLAR AÇILACAK

Laç ayrıca önümüzde ki dönem Futbol, Kickboks, Vushu ve Kareta alanlarının dışında yeni branşlarında açılması için çalışmalarının sürdüğünü yeni açılacak olan branşlarla daha çok gencin sportif faaliyetlere yönetilmesiyle başlayacakları yolda Milli takıma kadar yeni sporcuların kazandırılması için çalışacaklarını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.