GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Dilovası, mahalle mahalle temizleniyor!

Dilovası 26.03.2020 - 13:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası, mahalle mahalle temizleniyor!

Dilovası Belediyesi Temizlik işlerine bağlı ekipler, Kornavirüs çalışmalarını 7/24 aralıksız sürdürüyor. Kentin her köşesinde dezenfekte çalışmaları devam ediyor. Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Koronavirüs salgınından dolayı ülke genelinde başlatılan dezenfekte çalışmaları Dilovası’nda da aralıksız sürüyor. Dilovası Belediyesi yaklaşık iki haftadır sürdürdüğü çalışmalarında kamu kurum ve kuruluşlarını, okulları, parkları, ibadethaneleri, hastaneleri, sağlık ocaklarını, halk otobüsleri ve taksileri, çöp konteynırları, cadde ve sokaklarını temizlemeye devam ediyor. EKİPLER MAHALLLE MAHALLE ÇALIŞIYOR Çalışmalarını mahallelere yayan Dilovası Belediyesi temizlik ekipleri önceki gün Diliskelesi Mahallesi’nde çalışmalarını sürdürdü. Temizlik ekipleri Diliskelesi Mahallesi ana arterini ve ara sokaklarını önce tazyikli su ile yıkadı ardından dezenfekte etti. Diliskelesi Mahallesi’nin ardından temizlik ekipleri periyodik olarak tüm mahallelerde ana arter ve ara sokakları önce temizlik ardından da dezenfekte ilaçlama çalışmalarını sürdürecek.

Dilovası Belediyesi Temizlik işlerine bağlı ekipler, Kornavirüs çalışmalarını 7/24 aralıksız sürdürüyor. Kentin her köşesinde dezenfekte çalışmaları devam ediyor. Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Koronavirüs salgınından dolayı ülke genelinde başlatılan dezenfekte çalışmaları Dilovası’nda da aralıksız sürüyor. Dilovası Belediyesi yaklaşık iki haftadır sürdürdüğü çalışmalarında kamu kurum ve kuruluşlarını, okulları, parkları, ibadethaneleri, hastaneleri, sağlık ocaklarını, halk otobüsleri ve taksileri, çöp konteynırları, cadde ve sokaklarını temizlemeye devam ediyor.

EKİPLER MAHALLLE MAHALLE ÇALIŞIYOR

Çalışmalarını mahallelere yayan Dilovası Belediyesi temizlik ekipleri önceki gün Diliskelesi Mahallesi’nde çalışmalarını sürdürdü. Temizlik ekipleri Diliskelesi Mahallesi ana arterini ve ara sokaklarını önce tazyikli su ile yıkadı ardından dezenfekte etti. Diliskelesi Mahallesi’nin ardından temizlik ekipleri periyodik olarak tüm mahallelerde ana arter ve ara sokakları önce temizlik ardından da dezenfekte ilaçlama çalışmalarını sürdürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.