19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası’na kütüphane gelecek

Dilovası 04.09.2020 - 10:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası’na kütüphane gelecek

Kültür ve sanata yönelik verdiği değer ve çalışmalarıyla adından söz ettiren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası’na yapılacak Millet Kütüphanesi hakkında görüş alışverişinde bulunmak üzere Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen'i makamında ziyaret etti. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne yeni atanan Fatih Taşdelen'i makamında ziyaret etti. Buradaki ziyaretinde Dilovası’na kazandırılmayı düşünülen Millet Kütüphanesi Projesi üzerine bilgi alışverişinde bulunan Başkan Şayir, Dilovası’na ve Dilovası halkına güzel ve modern bir kütüphane kazandırmak olduğunu ifade etti. HER BİRİMİZ OKUMALIYIZ ‘Yükselen şehir Dilovası’ sloganıyla çalışmaya devam ettiklerini kaydeden ilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, kültür ve sanatın bir kenti kent yapan başlıca faktörlerden biri olduğunun altını çizdi. Şayir, “Yeni atanan Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Fatih Taşdelen'i makamında ziyaret ettik. Müdürümüz ile Dilovası'na yapılacak yeni kütüphanelerimizi konuştuk. Gençlerimiz okumalı. Hepimiz okumalıyız. Bu kapsamda Dilova’mıza bir Millet Kütüphanesi kazandırmak adına çalışıyoruz” dedi.

Kültür ve sanata yönelik verdiği değer ve çalışmalarıyla adından söz ettiren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası’na yapılacak Millet Kütüphanesi hakkında görüş alışverişinde bulunmak üzere Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen'i makamında ziyaret etti.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne yeni atanan Fatih Taşdelen'i makamında ziyaret etti. Buradaki ziyaretinde Dilovası’na kazandırılmayı düşünülen Millet Kütüphanesi Projesi üzerine bilgi alışverişinde bulunan Başkan Şayir, Dilovası’na ve Dilovası halkına güzel ve modern bir kütüphane kazandırmak olduğunu ifade etti.

HER BİRİMİZ OKUMALIYIZ

‘Yükselen şehir Dilovası’ sloganıyla çalışmaya devam ettiklerini kaydeden ilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, kültür ve sanatın bir kenti kent yapan başlıca faktörlerden biri olduğunun altını çizdi. Şayir, “Yeni atanan Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Fatih Taşdelen'i makamında ziyaret ettik. Müdürümüz ile Dilovası'na yapılacak yeni kütüphanelerimizi konuştuk. Gençlerimiz okumalı. Hepimiz okumalıyız. Bu kapsamda Dilova’mıza bir Millet Kütüphanesi kazandırmak adına çalışıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.