Dilovası'na uygulamalı lojistik laboratuvarı!

Dilovası 10.12.2019 - 15:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası'na uygulamalı lojistik laboratuvarı!

Yılport Anadolu Lisesi, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi ve okul bünyesinde, uygulamalı lojistik laboratuvarı kurdu.

Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan ile Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in gerçekleştirdiği açılış töreni ile Yılport, uygulamalı lojistik eğitim atölyesi resmen hizmete başladı. Okul Müdürü Kemal Arslan, Türkiye’de bir ilk olan bu atölyenin, mesleki eğitimin yanı sıra öğrencilere pratik eğitim de vereceğini dile getirdi. ALKAN VE ŞAYİR’DEN ÖVGÜ Türkiye’de mesleki eğitimi veren binlerce okul arasında yer alan Yılport Anadolu Lisesi, bir ilke adını yazdırdı. Okulun verdiği eğitimlerin yanı sıra okul bünyesinde kurulan teknolojik atölye ile öğrencilere pratik eğitimde verilecek. Yılport A. Ş. ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın katkıları ile kurulan atölyenin açılışı önceki gün gerçekleşti. Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan ile Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, açılış kurdelasını birlikte gezdi. Atölyeye ilişkin bilgiler alan Alkan ve Şayir, yapılan işin önemine vurgu yaparak, bu kurumun Dilovası’na kazandırılmasına katkı sunanlara teşekkür ettiler. ARSLAN BİLGİ VERDİ Geçtiğimiz kurulan ve eğitim-öğretime kazandırılan Yılport Ulaştırma Hizmetleri Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi, fiziki koşullarını yeni yeni tamamlıyor. Okulun Müdürü Kemal Arslan, kısa sürede önemli bir mesafe kat ederek, okulunda bir çok eksiği gidermeyi başardı. Son olarak ta okuluna Türkiye’de bir ilk olan Lojistik alanında ki uygulamalı eğitim atölyesini bu alanda ki bir laboratuarı kazandırdı. Bu atölyede okul öğrencilerinin yanı sıra lojistik işi yapan kurumların elemanları da eğitim görebiliyor olacak.
Yılport Anadolu Lisesi, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi ve okul bünyesinde, uygulamalı lojistik laboratuvarı kurdu.

Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan ile Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in gerçekleştirdiği açılış töreni ile Yılport, uygulamalı lojistik eğitim atölyesi resmen hizmete başladı. Okul Müdürü Kemal Arslan, Türkiye’de bir ilk olan bu atölyenin, mesleki eğitimin yanı sıra öğrencilere pratik eğitim de vereceğini dile getirdi.

ALKAN VE ŞAYİR’DEN ÖVGÜ

Türkiye’de mesleki eğitimi veren binlerce okul arasında yer alan Yılport Anadolu Lisesi, bir ilke adını yazdırdı. Okulun verdiği eğitimlerin yanı sıra okul bünyesinde kurulan teknolojik atölye ile öğrencilere pratik eğitimde verilecek. Yılport A. Ş. ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın katkıları ile kurulan atölyenin açılışı önceki gün gerçekleşti. Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan ile Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, açılış kurdelasını birlikte gezdi. Atölyeye ilişkin bilgiler alan Alkan ve Şayir, yapılan işin önemine vurgu yaparak, bu kurumun Dilovası’na kazandırılmasına katkı sunanlara teşekkür ettiler.

ARSLAN BİLGİ VERDİ

Geçtiğimiz kurulan ve eğitim-öğretime kazandırılan Yılport Ulaştırma Hizmetleri Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi, fiziki koşullarını yeni yeni tamamlıyor. Okulun Müdürü Kemal Arslan, kısa sürede önemli bir mesafe kat ederek, okulunda bir çok eksiği gidermeyi başardı. Son olarak ta okuluna Türkiye’de bir ilk olan Lojistik alanında ki uygulamalı eğitim atölyesini bu alanda ki bir laboratuarı kazandırdı. Bu atölyede okul öğrencilerinin yanı sıra lojistik işi yapan kurumların elemanları da eğitim görebiliyor olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.