19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası’nda 15 Temmuz anma etkinlikleri başladı

Dilovası 11.07.2017 - 15:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dilovası’nda 15 Temmuz anma etkinlikleri başladı

Dilovası’nda "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" anma etkinlikleri başladı. Etkinlikler kapsamında bugün şehit mezarları ziyaret edildi.

Programa Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri Daire Müdürleri,Siyasi parti Temsilci ve yöneticileri,Muhtarlar askeri ve mülki erkân, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Dilovası Asri Mezarlık Şehitliği'ndeki törende, Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından şehitler için dua edildi. Kaymakam Alkan ve Başkan Toltar. Protokol üyeleri ve Şehit Yakınları ile birlikte mezarlarına karanfil bıraktılar.
Dilovası’nda "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" anma etkinlikleri başladı. Etkinlikler kapsamında bugün şehit mezarları ziyaret edildi.

Programa Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri Daire Müdürleri,Siyasi parti Temsilci ve yöneticileri,Muhtarlar askeri ve mülki erkân, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Dilovası Asri Mezarlık Şehitliği'ndeki törende, Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından şehitler için dua edildi. Kaymakam Alkan ve Başkan Toltar. Protokol üyeleri ve Şehit Yakınları ile birlikte mezarlarına karanfil bıraktılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.