Dilovası’nda 15 Temmuz Resim Sergisi

Dilovası 12.07.2017 - 13:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dilovası’nda 15 Temmuz Resim Sergisi

Dilovası Belediyesi önünde düzenlenen sergide, 15 Temmuz şehitlerinin anlatıldığı resim çalışmaları yer aldı. Çalışmaların ana konusunun 15 Temmuz darbe girişimine karşı halkın gösterdiği direniş Fotoğraflarla sergilendi. Sergiye Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz, Daire ve okul müdürleri vatandaşlar katıldı. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Sergi açılışında Yaptığı açıklamada 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri’nin birer kahraman olduğunu ve Türk Milleti’nin bu kahraman evlatlarının göstermiş olduğu eşsiz fedakârlığı ne tarihin ne de kendilerinin asla unutmayacaklarını söyleyerek, Allah milletimize bir daha böyle acı yaşatmasın diyor, şehitlerimize, Allah’tan Rahmet yakınlarına sabırlar diliyoruz” dedi Başkan Toltar, Vatandaşrı Resim sergisine davet ederek serginin uzun bir süre Dilovası Belediyesi önünde ziyaretçilere açık olacak dedi. Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan,15 Temmuz'da millet olarak bir ihanet gecesi yaşadıklarını belirterek, Devletin önemli makamlarına gelmiş insanların ihanetini hep birlikte gördük. Akıllarını başkalarına ipotek eden, başkalarının komutu ile kumanda edilenler her zaman ihanet içinde olurlar" diye konuştu. Kaymakam Alkan, Başkan Toltar’a hazırlanan program ve yaşatılan duygu yüklü Resim Sergisi için teşekkür etti.

Dilovası Belediyesi önünde düzenlenen sergide, 15 Temmuz şehitlerinin anlatıldığı resim çalışmaları yer aldı. Çalışmaların ana konusunun 15 Temmuz darbe girişimine karşı halkın gösterdiği direniş Fotoğraflarla sergilendi.

Sergiye Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz, Daire ve okul müdürleri vatandaşlar katıldı.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Sergi açılışında Yaptığı açıklamada 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri’nin birer kahraman olduğunu ve Türk Milleti’nin bu kahraman evlatlarının göstermiş olduğu eşsiz fedakârlığı ne tarihin ne de kendilerinin asla unutmayacaklarını söyleyerek, Allah milletimize bir daha böyle acı yaşatmasın diyor, şehitlerimize, Allah’tan Rahmet yakınlarına sabırlar diliyoruz” dedi

Başkan Toltar, Vatandaşrı Resim sergisine davet ederek serginin uzun bir süre Dilovası Belediyesi önünde ziyaretçilere açık olacak dedi.

Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan,15 Temmuz'da millet olarak bir ihanet gecesi yaşadıklarını belirterek, Devletin önemli makamlarına gelmiş insanların ihanetini hep birlikte gördük. Akıllarını başkalarına ipotek eden, başkalarının komutu ile kumanda edilenler her zaman ihanet içinde olurlar" diye konuştu. Kaymakam Alkan, Başkan Toltar’a hazırlanan program ve yaşatılan duygu yüklü Resim Sergisi için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.