Dilovası'nda 19 Mayıs coşkusu

Dilovası 19.05.2017 - 12:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dilovası'nda 19 Mayıs coşkusu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 98’inci yılı ülke genelinde olduğu gibi Dilovası’nda coşku ile kutlandı Törene katılan tüm öğrencilerin ve protokolün katılımı ile Atatürk’ü Anma ve Gençlik Yürüyüşü yaklaşık 1 km güzergâh boyunca ellerinde Türk Bayrakları ve okul flamalarıyla coşkulu bir şekilde gerçekleşti tören Belediye meydanında devam etti. Kutlamalara Kaymakam Mustafa Asım Alkan, Belediye Başkanı Ali Toltar,  Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, İlçe Emniyet Müdür Vekili Arif Kaya, İlçe Milli eğitim Müdürü Murat Balay, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Babaoğlu, siyasi partilerin ilçe başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar,  daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler hazır bulundu. Törende gençlik haftası nedeniyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren kompozisyon ile şiirlerin okunulması ve değişik spor dallarında dereceye girerek başarı sağlayan öğrencilere ödüler verildi, Mehteran takımının coşku dolu gösterisi ardından Okuların Tören geçişi ile sona erdi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 98’inci yılı ülke genelinde olduğu gibi Dilovası’nda coşku ile kutlandı

Törene katılan tüm öğrencilerin ve protokolün katılımı ile Atatürk’ü Anma ve Gençlik Yürüyüşü yaklaşık 1 km güzergâh boyunca ellerinde Türk Bayrakları ve okul flamalarıyla coşkulu bir şekilde gerçekleşti tören Belediye meydanında devam etti.

Kutlamalara Kaymakam Mustafa Asım Alkan, Belediye Başkanı Ali Toltar,  Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, İlçe Emniyet Müdür Vekili Arif Kaya, İlçe Milli eğitim Müdürü Murat Balay, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Babaoğlu, siyasi partilerin ilçe başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar,  daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler hazır bulundu.

Törende gençlik haftası nedeniyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren kompozisyon ile şiirlerin okunulması ve değişik spor dallarında dereceye girerek başarı sağlayan öğrencilere ödüler verildi, Mehteran takımının coşku dolu gösterisi ardından Okuların Tören geçişi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.