Dilovası'nda bahar temizliği startı verildi

Dilovası 19.04.2017 - 15:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dilovası'nda bahar temizliği startı verildi

Dilovası Belediyesi tarafından ‘Bahar Temizliği’ kapsamında tüm mahallelerde temizlik seferberliği için kampanya başlatıldı. Temizlik seferberliği kapsamında 18 araç ve 98 personel’e tüm mahalleler ayrı ayrı ele alındı.

  Start verilen Bahar Temizliği kampanyası çerçevesinde, cadde ve sokakların yıkanması, çöp konteynırlarının dezenfekte edilmesi, mahallelerde bulunan boş arazilerin temizlenmesi, çevrede bulunan sahipsiz molozların alınması ile mahallelerde yapılan çalışmalar sayesinde bahar ayında her türlü görüntü kirliliği temizlenecek.   AMACIMIZ DAHA TEMİZ BİR DİLOVASI   Daha güzel ve temiz bir Dilovası için bütün gayretleriyle çalışmalarını sürdürdüklerini ve ilçenin temizliğine ve görüntüsüne büyük bir önem verdiklerini ifade eden Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar,” Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ekipleri her zaman büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürüyorlar. Bahar aylarının gelmesiyle birlikte ilçe genelinde bahar temizliği kampanyası başlattık daha temiz Dilovası için tüm imkânlarımızı seferber ettik. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyoruz” dedi.
Dilovası Belediyesi tarafından ‘Bahar Temizliği’ kapsamında tüm mahallelerde temizlik seferberliği için kampanya başlatıldı. Temizlik seferberliği kapsamında 18 araç ve 98 personel’e tüm mahalleler ayrı ayrı ele alındı.

 

Start verilen Bahar Temizliği kampanyası çerçevesinde, cadde ve sokakların yıkanması, çöp konteynırlarının dezenfekte edilmesi, mahallelerde bulunan boş arazilerin temizlenmesi, çevrede bulunan sahipsiz molozların alınması ile mahallelerde yapılan çalışmalar sayesinde bahar ayında her türlü görüntü kirliliği temizlenecek.

 

AMACIMIZ DAHA TEMİZ BİR DİLOVASI

 

Daha güzel ve temiz bir Dilovası için bütün gayretleriyle çalışmalarını sürdürdüklerini ve ilçenin temizliğine ve görüntüsüne büyük bir önem verdiklerini ifade eden Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar,” Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ekipleri her zaman büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürüyorlar. Bahar aylarının gelmesiyle birlikte ilçe genelinde bahar temizliği kampanyası başlattık daha temiz Dilovası için tüm imkânlarımızı seferber ettik. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.