19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası’nda E-Nabız farkındalığı!

Dilovası 03.09.2019 - 16:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası’nda E-Nabız farkındalığı!

Dilovası Devlet Hastanesi’nde E-Nabız sisteminin aktif kullanımı hakkında farkındalık eğitimi gerçekleştirildi. E -Nabız sisteminin aktif kullanılması amacıyla Dilovası Devlet Hastanesi’nde e-Nabız sorumlusu Fatma Nur Sönmez tarafından, Başhekim Op. Dr. Ömer Naci Yılmaz‘ın da katılımı ile tüm hekimlere e-Nabız butonu sistem giriş basamaklarını gösteren farkındalık eğitimi verildi. Oldukça verimli geçen eğitimde hekimlerin e-Nabız butonu ile ilgili soruları cevaplandırıldı, görüş ve önerileri alındı. E-NABIZ NEDİR? E-Nabız; sağlık kuruluşlarından toplanan sağlık verilerine vatandaşların ve sağlık profesyonellerinin internet ve mobil cihazlar üzerinden erişebilecekleri bir uygulamadır. e-Nabız ile tüm vatandaşlar, Hastane Ziyaretleri, Reçeteler, Raporlar, Hastalık Geçmişi, Tahliller, Radyolojik Görüntüler, Acil Durum Notları gibi muayene ve tedavilerine ait her tür detaylı bilgiyi içeren sağlık geçmişlerine; cep telefonlarından, tabletlerinden ya da bilgisayarlarından 7/24 erişebiliyor. Sistem e-Devlet ile entegre olup Hekimler sağlık tesisinde kullanılan SBYS modülündeki e-Nabız butonunu tıklayarak hastalarının diğer sağlık tesislerindeki geçmiş sağlık kayıtlarına erişebiliyorlar.

Dilovası Devlet Hastanesi’nde E-Nabız sisteminin aktif kullanımı hakkında farkındalık eğitimi gerçekleştirildi. E -Nabız sisteminin aktif kullanılması amacıyla Dilovası Devlet Hastanesi’nde e-Nabız sorumlusu Fatma Nur Sönmez tarafından, Başhekim Op. Dr. Ömer Naci Yılmaz‘ın da katılımı ile tüm hekimlere e-Nabız butonu sistem giriş basamaklarını gösteren farkındalık eğitimi verildi. Oldukça verimli geçen eğitimde hekimlerin e-Nabız butonu ile ilgili soruları cevaplandırıldı, görüş ve önerileri alındı.

E-NABIZ NEDİR?

E-Nabız; sağlık kuruluşlarından toplanan sağlık verilerine vatandaşların ve sağlık profesyonellerinin internet ve mobil cihazlar üzerinden erişebilecekleri bir uygulamadır. e-Nabız ile tüm vatandaşlar, Hastane Ziyaretleri, Reçeteler, Raporlar, Hastalık Geçmişi, Tahliller, Radyolojik Görüntüler, Acil Durum Notları gibi muayene ve tedavilerine ait her tür detaylı bilgiyi içeren sağlık geçmişlerine; cep telefonlarından, tabletlerinden ya da bilgisayarlarından 7/24 erişebiliyor. Sistem e-Devlet ile entegre olup Hekimler sağlık tesisinde kullanılan SBYS modülündeki e-Nabız butonunu tıklayarak hastalarının diğer sağlık tesislerindeki geçmiş sağlık kayıtlarına erişebiliyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.