Dilovası’nda emniyet tedbiri!

Dilovası 25.10.2019 - 16:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası’nda emniyet tedbiri!

Dilovası İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü birlikteliğinde okul önlerinde emniyet tedbiri alınıyor.

Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, Dilovası İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti. Okul bölgesinde alınan emniyet tedbirleri ve servis araçları denetimi için İlçe Jandarma Komutanı Said Arı’ya teşekkür eden Balay, “Okullarla ilgisi olmayan okul çevresinde toplanan şahısların okul çevresinden uzaklaştırılması, öğrencilerin eğitim-öğretim saatleri içerisinde internet cafe, play station, umuma açık mekan, eğlence ve istirahat yerlerine alınmaması, 6136 sayılı kanun kapsamı dışında kalan her türlü kesici, delici, aletler ve bıçakların okul önlerinde, okul bahçesi ve çevresinde kişilerin üzerlerinde taşınması ve buna uymayan şahıslar için üstün gayretlerinden dolayı İlçe Jandarma Komutanımız Said Arı’ya ve ekibine teşekkür ederiz” dedi. GENÇLERİMİZ KANDIRILMASIN Balay ve ekibine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Jandarma Komutanı Said Arı, “Dilovası ilçe sınırları içerisinde kamu düzeninin sağlanması, okul çevresinde şiddet olaylarının engellenmesi, öğrencilerin eğitim-öğretim saatinde okullarda olmalarının sağlanması, okul giriş - çıkış saatlerinde asayiş ve trafik yönünden gerekli düzenlenmenin yapılması, okul çevresinde toplanan kişilerin kimlik kontrollerinin yapılarak, okulla ilgisi bulunmayan kişilerin okul önlerinde ve çevrelerinde toplanmalarının önüne geçilmesi, bu kişilerden öğrencilere ve öğretmenlere gelebilecek her türlü tehdit ve tehlikenin engellenmesi, uyuşturucu madde satıcılarının asıl hedefi olan gençlerimizin uyuşturucu madde zararlarından ve satıcılarından korunmaları, yasadışı faaliyet gösteren ideolojik ve bölücü faaliyet gösteren örgütlerin gençlerimizi kandırmalarının önüne geçilmesi bizlerin vazifesidir. İlçe milli eğitim müdürümüze nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz” diye konuştu.
Dilovası İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü birlikteliğinde okul önlerinde emniyet tedbiri alınıyor.

Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, Dilovası İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti. Okul bölgesinde alınan emniyet tedbirleri ve servis araçları denetimi için İlçe Jandarma Komutanı Said Arı’ya teşekkür eden Balay, “Okullarla ilgisi olmayan okul çevresinde toplanan şahısların okul çevresinden uzaklaştırılması, öğrencilerin eğitim-öğretim saatleri içerisinde internet cafe, play station, umuma açık mekan, eğlence ve istirahat yerlerine alınmaması, 6136 sayılı kanun kapsamı dışında kalan her türlü kesici, delici, aletler ve bıçakların okul önlerinde, okul bahçesi ve çevresinde kişilerin üzerlerinde taşınması ve buna uymayan şahıslar için üstün gayretlerinden dolayı İlçe Jandarma Komutanımız Said Arı’ya ve ekibine teşekkür ederiz” dedi.

GENÇLERİMİZ KANDIRILMASIN

Balay ve ekibine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Jandarma Komutanı Said Arı, “Dilovası ilçe sınırları içerisinde kamu düzeninin sağlanması, okul çevresinde şiddet olaylarının engellenmesi, öğrencilerin eğitim-öğretim saatinde okullarda olmalarının sağlanması, okul giriş - çıkış saatlerinde asayiş ve trafik yönünden gerekli düzenlenmenin yapılması, okul çevresinde toplanan kişilerin kimlik kontrollerinin yapılarak, okulla ilgisi bulunmayan kişilerin okul önlerinde ve çevrelerinde toplanmalarının önüne geçilmesi, bu kişilerden öğrencilere ve öğretmenlere gelebilecek her türlü tehdit ve tehlikenin engellenmesi, uyuşturucu madde satıcılarının asıl hedefi olan gençlerimizin uyuşturucu madde zararlarından ve satıcılarından korunmaları, yasadışı faaliyet gösteren ideolojik ve bölücü faaliyet gösteren örgütlerin gençlerimizi kandırmalarının önüne geçilmesi bizlerin vazifesidir. İlçe milli eğitim müdürümüze nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.