Dilovası’nda engellilere yardım

Dilovası 22.05.2020 - 14:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası’nda engellilere yardım

Dilovası'nda faaliyet gösteren Dilovası Engelli, Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DENAD) hayırseverler aracılığı ile gönüllere dokunmaya devam ediyor. Dilovası Engelli, Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DENAD) ekibi hayırseverlerin desteği ile Ramazan ayından dolayı yardıma ihtiyacı olan engelli ailelere gıda kolisi dağıttı. Hayırseverlerin desteği, gönüllü kadroların çalışmaları ile faaliyetlerini aralıksız sürdüren DENAD Başkanı Samet Elden,”Bu güne kadar onlarca engelli kardeşimize umut olduk. Bu umut dolu yolda DENAD'ın her zaman yanında olan hayırsever iş adamlarımıza, bu yolda emek ve gayret göstererek engelli kardeşlerimiz ile bağlantılarımızı kuran gönüllülerimize ve yönetici arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim. DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ Bizim bu yolda amacımız engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarını gidermek. Yardımlaşma ve dayanışma ayı olan mübarek Ramazan ayının girmiş olduğumuz şu son günlerinde bir hayırseverimizin destekleri ile iftardan önce 20 ailemizin kapısını çalıp hanelerine misafir olduk. Biz DENAD ailesi olarak engelli kardeşlerimizin iyi gününde kötü gününde yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Dilovası'nda faaliyet gösteren Dilovası Engelli, Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DENAD) hayırseverler aracılığı ile gönüllere dokunmaya devam ediyor.
Dilovası Engelli, Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DENAD) ekibi hayırseverlerin desteği ile Ramazan ayından dolayı yardıma ihtiyacı olan engelli ailelere gıda kolisi dağıttı. Hayırseverlerin desteği, gönüllü kadroların çalışmaları ile faaliyetlerini aralıksız sürdüren DENAD Başkanı Samet Elden,”Bu güne kadar onlarca engelli kardeşimize umut olduk. Bu umut dolu yolda DENAD'ın her zaman yanında olan hayırsever iş adamlarımıza, bu yolda emek ve gayret göstererek engelli kardeşlerimiz ile bağlantılarımızı kuran gönüllülerimize ve yönetici arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim.


DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Bizim bu yolda amacımız engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarını gidermek. Yardımlaşma ve dayanışma ayı olan mübarek Ramazan ayının girmiş olduğumuz şu son günlerinde bir hayırseverimizin destekleri ile iftardan önce 20 ailemizin kapısını çalıp hanelerine misafir olduk. Biz DENAD ailesi olarak engelli kardeşlerimizin iyi gününde kötü gününde yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.