Dilovası’nda gençler yetenek taramasından geçecek!

Spor 26.09.2019 - 12:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası’nda gençler yetenek taramasından geçecek!

Dilovası’nda Muhtarlar toplantısı Vali Hüseyin Aksoy’un başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Vali Hüseyin Aksoy, “Gençlik Spor Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığımızın birlikte yürüttüğü yetenekli gençlerin taraması ile ilişkili 9 yaş grubundaki gençlerimizin yetenek taramalarını gerçekleştiriyoruz” dedi.

Dilovası’nda Muhtarlar toplantısı Vali Hüseyin Aksoy’un başkanlığında gerçekleştirildi. Dilovası Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya; Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Vali Yardımcısı Suat Yıldız, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Yıldırım Güler, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası Muhtarlar Dernek Başkanı Aytaç Erdem, Kamu kuruluşlarının İl ve İlçe Müdürleri ve Dilovası İlçesi Muhtarları katıldı. DİLOVASI’NIN HAYALİNİ GERÇEĞE ÇEVİRECEĞİZ Toplantıda konuşan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Turgut Özal’a yapılacak futbol sahası ile ilgili olarak Kocaeli Büyükşehirle yaptığımız çalışma daha da genişletildi. Futbol sahası dışında diğer spor branşları ile ilgili de tesisler yapmayı düşünüyoruz. Çalışmamız sürüyor. İlçemizin diğer sorunları da masamızda bunlarda süreç içerisinde teker teker giderilecektir. Tevazu, samimiyet ve gayret ile hepimizin mutlu olduğu bir Dilovası hayalini gerçeğe çevireceğiz.” dedi. GENÇLERİN YETENEK TARAMALARI GERÇEKLEŞTİRİLİYOR Şayir’in ardından söz alan Kocaeli Vali Hüseyin Aksoy ise, “Gençlik Spor Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığımızın birlikte yürüttüğü yetenekli gençlerin taraması ile ilişkili 9 yaş grubundaki gençlerimizin yetenek taramaları gerçekleştiriliyor. Bu anlamda muhtar arkadaşlarımızın da bilgileri olsun. Buradaki temel amaç çocuklarımızın yeteneklerini genç yaşta keşfetmek ve onların başarılı olabilecekleri spor alanlarına yönlendirebilmektir.” İfadelerini kullanan Vali Aksoy, toplantının yararlı geçmesi temennisinde bulundu.
Dilovası’nda Muhtarlar toplantısı Vali Hüseyin Aksoy’un başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Vali Hüseyin Aksoy, “Gençlik Spor Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığımızın birlikte yürüttüğü yetenekli gençlerin taraması ile ilişkili 9 yaş grubundaki gençlerimizin yetenek taramalarını gerçekleştiriyoruz” dedi.

Dilovası’nda Muhtarlar toplantısı Vali Hüseyin Aksoy’un başkanlığında gerçekleştirildi. Dilovası Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya; Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Vali Yardımcısı Suat Yıldız, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Yıldırım Güler, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası Muhtarlar Dernek Başkanı Aytaç Erdem, Kamu kuruluşlarının İl ve İlçe Müdürleri ve Dilovası İlçesi Muhtarları katıldı.

DİLOVASI’NIN HAYALİNİ GERÇEĞE ÇEVİRECEĞİZ

Toplantıda konuşan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Turgut Özal’a yapılacak futbol sahası ile ilgili olarak Kocaeli Büyükşehirle yaptığımız çalışma daha da genişletildi. Futbol sahası dışında diğer spor branşları ile ilgili de tesisler yapmayı düşünüyoruz. Çalışmamız sürüyor. İlçemizin diğer sorunları da masamızda bunlarda süreç içerisinde teker teker giderilecektir. Tevazu, samimiyet ve gayret ile hepimizin mutlu olduğu bir Dilovası hayalini gerçeğe çevireceğiz.” dedi.

GENÇLERİN YETENEK TARAMALARI GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Şayir’in ardından söz alan Kocaeli Vali Hüseyin Aksoy ise, “Gençlik Spor Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığımızın birlikte yürüttüğü yetenekli gençlerin taraması ile ilişkili 9 yaş grubundaki gençlerimizin yetenek taramaları gerçekleştiriliyor. Bu anlamda muhtar arkadaşlarımızın da bilgileri olsun. Buradaki temel amaç çocuklarımızın yeteneklerini genç yaşta keşfetmek ve onların başarılı olabilecekleri spor alanlarına yönlendirebilmektir.” İfadelerini kullanan Vali Aksoy, toplantının yararlı geçmesi temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.