Dilovası’nda Halk günü

Dilovası 28.02.2018 - 14:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dilovası’nda Halk günü

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın başkanlığında her hafta Salı günleri gerçekleşen ‘Halk Günü Toplantıları’ sürüyor.

Toplantıya Dilovası Başkanı Ali Toltar’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşların yoğun olarak katıldığı program Başkanlık makamında gerçekleşirken vatandaşların sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Ali Toltar’ın sorunların çözümü konusunda notlar alarak beraberindeki birim müdürlerine talimatlar verdi. BİZ MİLLETİMİZ İÇİN VARIZ Vatandaşların çeşitli konularda istek ve taleplerini dinleyen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Biz milletimiz için varız. Bu noktada vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek, ihtiyaç ve eksikliklerin giderilmesi için adaletli şekilde davranmak bizim görevimizdir. Vatandaşlarımızı dinliyoruz, sorunları tespit ederek imkânlar ölçüsünde çözümü için gayret gösteriyoruz. Burada bize aktarılan sorun, sıkıntı, şikâyet ve talepleri, ben Başkan Yardımlarımız ve birim müdürlerimiz takip ediyoruz ve en kısa sürede sonuçlandırılmasını sağlıyoruz. Anında çözülmesi gerekenleri burada birlikte çözüyoruz. Müdürlerimizin tamamı burada onlar da kendi görev ve sorumluluk alanlarına ilişkin sorunları çözüyorlar” dedi. HALK TOPLANTILARIMIZ DEVAM EDECEK ‘Halkla Buluşma’ adı altında toplantılar yapmaya devam edeceklerini ifade eden Belediye Başkanı Ali Toltar bu toplantıların amacının sorunların birinci elden dinlenmesi ve eksikliklerin giderilmesi olduğunu belirterek iletilen her talebin de takipçisi olacaklarını sözlerine Başkan Toltar’a teşekkür eden vatandaşlar, sorunlarının dinlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın başkanlığında her hafta Salı günleri gerçekleşen ‘Halk Günü Toplantıları’ sürüyor.

Toplantıya Dilovası Başkanı Ali Toltar’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşların yoğun olarak katıldığı program Başkanlık makamında gerçekleşirken vatandaşların sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Ali Toltar’ın sorunların çözümü konusunda notlar alarak beraberindeki birim müdürlerine talimatlar verdi.

BİZ MİLLETİMİZ İÇİN VARIZ

Vatandaşların çeşitli konularda istek ve taleplerini dinleyen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Biz milletimiz için varız. Bu noktada vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek, ihtiyaç ve eksikliklerin giderilmesi için adaletli şekilde davranmak bizim görevimizdir. Vatandaşlarımızı dinliyoruz, sorunları tespit ederek imkânlar ölçüsünde çözümü için gayret gösteriyoruz. Burada bize aktarılan sorun, sıkıntı, şikâyet ve talepleri, ben Başkan Yardımlarımız ve birim müdürlerimiz takip ediyoruz ve en kısa sürede sonuçlandırılmasını sağlıyoruz. Anında çözülmesi gerekenleri burada birlikte çözüyoruz. Müdürlerimizin tamamı burada onlar da kendi görev ve sorumluluk alanlarına ilişkin sorunları çözüyorlar” dedi.

HALK TOPLANTILARIMIZ DEVAM EDECEK

‘Halkla Buluşma’ adı altında toplantılar yapmaya devam edeceklerini ifade eden Belediye Başkanı Ali Toltar bu toplantıların amacının sorunların birinci elden dinlenmesi ve eksikliklerin giderilmesi olduğunu belirterek iletilen her talebin de takipçisi olacaklarını sözlerine Başkan Toltar’a teşekkür eden vatandaşlar, sorunlarının dinlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.