Dilovası’nda liste reddedildi!

Dilovası 19.09.2017 - 13:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dilovası’nda liste reddedildi!

AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı 4.Olağan Kongresinde aday olduğunu açıklayarak liste sunan Yasin Turak’ın adaylığı reddedildi. Konuyla ilgili kongre de açıklama yapan Divan başkanı İbrahim Uzunoğlu, “Listeleri değerlendirdik. Pembe ve beyaz liste. Beyaz liste Osman Akbulut’un. Pembe liste de Mehmet Yasin Turak. İkinci kritere göre divan kurulu olarak ilgili maddeleri değerlendirdik. Pempe listeyi kabul etmiyoruz.” dedi. BELEDİYEDE ÇALIŞTIĞI İÇİN REDDEDİLDİ Yasin Turak'ın Dilovası Belediyesi'nde halen daha çalışıyor olması nedeniyle tüzük gereği aday olamayacağı açıklandı. Yasin Turak izinde olduğu için istifa edemediğini söyledi.  

AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı 4.Olağan Kongresinde aday olduğunu açıklayarak liste sunan Yasin Turak’ın adaylığı reddedildi.

Konuyla ilgili kongre de açıklama yapan Divan başkanı İbrahim Uzunoğlu, “Listeleri değerlendirdik. Pembe ve beyaz liste. Beyaz liste Osman Akbulut’un. Pembe liste de Mehmet Yasin Turak. İkinci kritere göre divan kurulu olarak ilgili maddeleri değerlendirdik. Pempe listeyi kabul etmiyoruz.” dedi.

BELEDİYEDE ÇALIŞTIĞI İÇİN REDDEDİLDİ

Yasin Turak'ın Dilovası Belediyesi'nde halen daha çalışıyor olması nedeniyle tüzük gereği aday olamayacağı açıklandı. Yasin Turak izinde olduğu için istifa edemediğini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.