GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Dilovası’nda pazarcılara maske dağıtıldı!

Dilovası 02.04.2020 - 13:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası’nda pazarcılara maske dağıtıldı!

Kovid 19 ile mücadelesini kentin her alanında sürdüren Dilovası Belediyesi pazarcı esnafını da unutmadı. Belediye, Çarşamba günleri kurulan semt pazarında maske ve eldiven dağıttı. Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Koronovirüs salgınıyla mücadele konusunda çalışmalarını aralıksız sürdüren Dilovası Belediyesi ekipleri, kentin her yerinde temizlik ve dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Önceki gün Kamu Kurumlarının ve bankalarında dezenfekte edilmesi için çalışmalarına devam eden ekipler, Mimar Sinan Mahallesi’nde de tüm cadde-sokakları, parkları ve çöp konteynırları dezenfekte etmeye devam etti. PAZARCI ESNAFINA ÜCRETSİZ MASKE VE ELDİVEN Dilovası’nda her Çarşamba günü kurulan semt pazarı içinde önlemlerini alan Dilovası Belediyesi temizlik ekipleri Pazar girişine vatandaşların hijyenini sağlamak adına el dezenfektan stantları kurarken, pazarcı esnafı içinde maske ve eldiven dağıttı. Gün boyu pazarda denetimlerini sürdüren Zabıta ekipleri pazarcı esnafı ve vatandaşların 3 metre kuralına uyup uymadıklarını kontrol ederek, uymayanları ikaz ettiler. Koronavirüs’ün ülkemizde görülmesinden bu yana İlçe genelinde kurulan Semt Pazarlarında tezgâh kurulum ücreti alınmıyor.

Kovid 19 ile mücadelesini kentin her alanında sürdüren Dilovası Belediyesi pazarcı esnafını da unutmadı. Belediye, Çarşamba günleri kurulan semt pazarında maske ve eldiven dağıttı.

Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Koronovirüs salgınıyla mücadele konusunda çalışmalarını aralıksız sürdüren Dilovası Belediyesi ekipleri, kentin her yerinde temizlik ve dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Önceki gün Kamu Kurumlarının ve bankalarında dezenfekte edilmesi için çalışmalarına devam eden ekipler, Mimar Sinan Mahallesi’nde de tüm cadde-sokakları, parkları ve çöp konteynırları dezenfekte etmeye devam etti.

PAZARCI ESNAFINA ÜCRETSİZ MASKE VE ELDİVEN

Dilovası’nda her Çarşamba günü kurulan semt pazarı içinde önlemlerini alan Dilovası Belediyesi temizlik ekipleri Pazar girişine vatandaşların hijyenini sağlamak adına el dezenfektan stantları kurarken, pazarcı esnafı içinde maske ve eldiven dağıttı. Gün boyu pazarda denetimlerini sürdüren Zabıta ekipleri pazarcı esnafı ve vatandaşların 3 metre kuralına uyup uymadıklarını kontrol ederek, uymayanları ikaz ettiler. Koronavirüs’ün ülkemizde görülmesinden bu yana İlçe genelinde kurulan Semt Pazarlarında tezgâh kurulum ücreti alınmıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.