Dilovası’nda velilere koronavirüs eğitimi

Sağlık 16.10.2020 - 10:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası’nda velilere koronavirüs eğitimi

Dilovası İlçe Sağlık Müdürlüğü, 4-5 yaş öğrencilerin velilerine Covıd-19 hastalığından korunabilmek için ne gibi önlemler alınabileceği konusunda bir eğitim gerçekleştirildi. Dilovası İlçe Sağlık Müdürlüğü sağlık personelleri tarafından Fatma Seher Anaokulu'nda eğitim gören 4-5 yaş öğrencilerin velilerine Covıd-19 hastalığı hakkında basit ama etkili ne gibi önlemler alabilecekleri konusunda bir eğitim semineri düzenledi. Eğitimde ‘Maske-Mesafe-Hijyen’ konularında daha hassas davranılması ve bireysel sorumlulukların farkında olmak gerektiği hatırlatıldı. “BİR RAHATSIZLIK HİSSETTİĞİNİZDE KENDİNİZİ İZOLE EDİN” Ayrıca mevsimsel grip ve Covıd-19 semptomlarının birbirine karıştırıldığı, bu yüzden kişilerin bir rahatsızlık hissettiği zaman kendilerini izole etmeleri (bu süreçte diğer kişilerle mesafelerini korumaları) ve PCR testi yaptıran herkesin sonucunu öğrenene kadar kendilerini evde izole etmeleri, evlerine misafir kabul etmemeleri konusunda dikkatli olduğu takdirde temaslı sayısının azalacağı ve vaka artışının önüne geçilebileceği konusunda bilgi verildi.

Dilovası İlçe Sağlık Müdürlüğü, 4-5 yaş öğrencilerin velilerine Covıd-19 hastalığından korunabilmek için ne gibi önlemler alınabileceği konusunda bir eğitim gerçekleştirildi.

Dilovası İlçe Sağlık Müdürlüğü sağlık personelleri tarafından Fatma Seher Anaokulu'nda eğitim gören 4-5 yaş öğrencilerin velilerine Covıd-19 hastalığı hakkında basit ama etkili ne gibi önlemler alabilecekleri konusunda bir eğitim semineri düzenledi. Eğitimde ‘Maske-Mesafe-Hijyen’ konularında daha hassas davranılması ve bireysel sorumlulukların farkında olmak gerektiği hatırlatıldı.

“BİR RAHATSIZLIK HİSSETTİĞİNİZDE KENDİNİZİ İZOLE EDİN”

Ayrıca mevsimsel grip ve Covıd-19 semptomlarının birbirine karıştırıldığı, bu yüzden kişilerin bir rahatsızlık hissettiği zaman kendilerini izole etmeleri (bu süreçte diğer kişilerle mesafelerini korumaları) ve PCR testi yaptıran herkesin sonucunu öğrenene kadar kendilerini evde izole etmeleri, evlerine misafir kabul etmemeleri konusunda dikkatli olduğu takdirde temaslı sayısının azalacağı ve vaka artışının önüne geçilebileceği konusunda bilgi verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.