19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası'nda Yangın

Dilovası 07.02.2018 - 09:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dilovası'nda Yangın

Gebze Kimya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde (GEBKİM) faaliyet gösteren parfüm fabrikasının çatısında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede fabrikayı kapladığı yangına, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinden 24 itfaiye aracı müdahale etti. Olay yerine polis, jandarma, AFAD, kimyasal araç ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin, zaman zaman patlama ve parlamaların yaşandığı yangını söndürme çalışmaları 5 saat sürdü. Yangını güçlükle kontrol altına alan ekipler, soğutma çalışmalarına başladı. Fabrikanın yanında bulunan kimyasal madde tanklarının boş olması olası bir faciayı önledi. Yangında can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, büyük hasar gören fabrika kullanılamaz hale geldi.

Gebze Kimya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde (GEBKİM) faaliyet gösteren parfüm fabrikasının çatısında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Alevlerin kısa sürede fabrikayı kapladığı yangına, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinden 24 itfaiye aracı müdahale etti.

Olay yerine polis, jandarma, AFAD, kimyasal araç ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin, zaman zaman patlama ve parlamaların yaşandığı yangını söndürme çalışmaları 5 saat sürdü.

Yangını güçlükle kontrol altına alan ekipler, soğutma çalışmalarına başladı. Fabrikanın yanında bulunan kimyasal madde tanklarının boş olması olası bir faciayı önledi.

Yangında can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, büyük hasar gören fabrika kullanılamaz hale geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.