Dilovası'nda Yaşlı Adam Öldü!

Dilovası 26.12.2017 - 16:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dilovası'nda Yaşlı Adam Öldü!

Dilovası İlçesinde yalnız yaşayan yaşlı adam evinde çıkan yangında dumandan zehirlenerek öldü.

Alınan bilgi ve iddialara göre Dilovasın’a bağlı Diliskelesi 704. sokakta yalnız yaşayan Moralı Balcı  (94) gece yatarken elektrik doğasını yaktı. Bir süre sonra sona devrildi ve çek yat tutuştu.  Kısmen yanan çek yat bir süre sonra söndü.  Bu sırada çıkan dumanlardan zehirlenen  yaşlı adam bir daha uyanamadı. Sabahleyin komşularının haber alamaması üzerine eve çağrılan polis ve sağlık ekipleri içeri girdiklerinde yanık kokusu ve yaşlı adamın cenazesi ile karşılaştılar. Otopsi için Morga kaldırılan ceset ile ilgili araştırma yapılırken olayla ilgili soruşturma da başlatıldı. Duman'dan zehirlenerek ölen yaşlı adamı emekli olduğu ve yalnız yaşadığı öğrenildi.
Dilovası İlçesinde yalnız yaşayan yaşlı adam evinde çıkan yangında dumandan zehirlenerek öldü.

Alınan bilgi ve iddialara göre Dilovasın’a bağlı Diliskelesi 704. sokakta yalnız yaşayan Moralı Balcı  (94) gece yatarken elektrik doğasını yaktı. Bir süre sonra sona devrildi ve çek yat tutuştu.  Kısmen yanan çek yat bir süre sonra söndü.  Bu sırada çıkan dumanlardan zehirlenen  yaşlı adam bir daha uyanamadı.

Sabahleyin komşularının haber alamaması üzerine eve çağrılan polis ve sağlık ekipleri içeri girdiklerinde yanık kokusu ve yaşlı adamın cenazesi ile karşılaştılar. Otopsi için Morga kaldırılan ceset ile ilgili araştırma yapılırken olayla ilgili soruşturma da başlatıldı. Duman'dan zehirlenerek ölen yaşlı adamı emekli olduğu ve yalnız yaşadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.