Dilovası’nda yeraltı asansörlü konteynır sistemi

Dilovası 24.09.2020 - 20:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası’nda yeraltı asansörlü konteynır sistemi

Dilovası Belediyesi, caddelerdeki kötü kokuların önlenmesi ve çevre estetiğine katkı sağlaması için yeraltı asansörlü konteynır sistemine geçti. Dilovası Belediyesi tarafından daha temiz ve daha düzenli bir görünüm için yeraltı asansörlü konteynır sistemine geçildi. Çöp ve atıkları yeraltında izole edecek olan konteynerler, koku, bakteri, hastalık ve görsel kirliliğin önüne geçilmesini sağlayacak. Yer altı çöp konteynır sistemine geçişin yoğun caddelerden başlandığını dile getiren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Yer altı konteynerler özel vinçli kamyonlarla uzaktan kumanda sistemi ile tek bir kişi tarafından el değmeden boşaltıldıktan sonra, özel yıkama aracı ile iç yıkamaları yapılıyor. Modern donanımı ile konteynerlerin içini ve dışını temizleyen çevre dostu araç, pis suyu kendi haznesinde barındırarak çevreye kötü koku salgılanmasını engelliyor” dedi.  ESTETİK GÖRÜNÜM Eski tip konteynerlerin sokaklarda oluşturduğu kötü görüntüleri ve kokuları ortadan kaldırmak için kapsamlı bir çalışma yaptıklarını söyleyen Başkan Şayir, “Yer altı konteyner sistemleri çevreci, estetik ve modern bir şehir mobilyası görüntüsünün yanında, ilçe sakinlerine rahat kullanım olanağı sağlıyor. Dilovası Belediyesi, gelişmekte olan ve alt yapısı uygun olan diğer mahallelerde yer altı konteyneri yapım çalışmalarını aralıksız sürdürecek” diye konuştu.

Dilovası Belediyesi, caddelerdeki kötü kokuların önlenmesi ve çevre estetiğine katkı sağlaması için yeraltı asansörlü konteynır sistemine geçti.
Dilovası Belediyesi tarafından daha temiz ve daha düzenli bir görünüm için yeraltı asansörlü konteynır sistemine geçildi. Çöp ve atıkları yeraltında izole edecek olan konteynerler, koku, bakteri, hastalık ve görsel kirliliğin önüne geçilmesini sağlayacak. Yer altı çöp konteynır sistemine geçişin yoğun caddelerden başlandığını dile getiren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Yer altı konteynerler özel vinçli kamyonlarla uzaktan kumanda sistemi ile tek bir kişi tarafından el değmeden boşaltıldıktan sonra, özel yıkama aracı ile iç yıkamaları yapılıyor. Modern donanımı ile konteynerlerin içini ve dışını temizleyen çevre dostu araç, pis suyu kendi haznesinde barındırarak çevreye kötü koku salgılanmasını engelliyor” dedi. 
ESTETİK GÖRÜNÜM
Eski tip konteynerlerin sokaklarda oluşturduğu kötü görüntüleri ve kokuları ortadan kaldırmak için kapsamlı bir çalışma yaptıklarını söyleyen Başkan Şayir, “Yer altı konteyner sistemleri çevreci, estetik ve modern bir şehir mobilyası görüntüsünün yanında, ilçe sakinlerine rahat kullanım olanağı sağlıyor. Dilovası Belediyesi, gelişmekte olan ve alt yapısı uygun olan diğer mahallelerde yer altı konteyneri yapım çalışmalarını aralıksız sürdürecek” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.