Dilovası’nda ‘Yıldırım’ yeniden...

Dilovası 16.09.2020 - 20:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası’nda ‘Yıldırım’ yeniden...

AK Parti Dilovası İlçe Başkan Adayı İlhan Yıldırım, 6 yıl önce devrettiği AK Parti Dilovası İlçe Başkanlığı’na yeniden aday gösterildi. Yıldırım’ın adaylık açıklaması bayram havasında geçti. AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut’un 3 dönem kuralına takılması üzerine tekrar ilçe başkanlığına aday gösterilmemişti. Akbulut’un dönem kuralına takılmasının ardından AK Parti Dilovası İlçe Başkanlığına aday gösterilen İlhan Yıldırım, aday açıklamasını yapmak üzere bir toplantı düzenledi. İlçe teşkilatında düzenlenen basın toplantısına; Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, önceki dönem Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve partililer katıldı.     MUVAFFAK OLACAK Aday toplantısının açılış konuşmasını AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut yaptı. Akbulut, “Cumartesi günü Dilovası’na yakışır şekilde en güzel kongremizi yapacağız. İlhan Yıldırım’ı zaten tanıyorsunuz. Ben bu görevi ondan devraldım. 7 yıl önce bu günlerdi. Seçimlerde sizlerin desteğiyle AK Parti bayrağını sizlerle daha ileriye taşıdık. Asla teşkilatlardan kopmadı, hep bizimle çalıştı. İlhan Yıldırım’ın çıktığı bu yolda muvaffak olacağına inanıyorum. Cumartesi günü saat 11.00’da gerçekleştireceğimiz kongrede 416 delegemizi de oy kullanmaya davet ediyorum. İlhan başkanımıza tekrardan hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.   HAYIRLI OLSUN Başkan Akbulut’un ardından Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir bir konuşma yaparak, “Dilovası’nı daha ileriye taşımak için her zaman çalıştık çalışmaya devam ediyoruz. Osman başkanımız kendine yakışır şekilde bayrağı teslim ediyor. İlhan başkanımıza da hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. BELEDİYEMİZİN ARKASINDA OLACAĞIZ Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in ardından son olarak AK Parti Dilovası İlçe Başkan Adayı İlhan Yıldırım konuştu. Yıldırım konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Bu ailenin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum. 18 yıldır partimizin bir neferiyim. Cumhurbaşkanımız sadece ülkemizin değil, dünyadaki mazlumların gür sesi. Bir süreç yaşadık. 2002 yılında Dilovası bir beldeydi. Kurucu ilçe başkanı olarak bu görev nasip oldu. 6 sene Dilovası’na hizmet etmeye çalıştık. Girdiğimiz her seçimde Kocaeli’nin ve Türkiye’nin ortalamasının üzerinde oy almış teşkilatız. Bugüne kadar yapılan hizmetlerden dolayı herkese teşekkür ederim. Çok çalışkan bir belediye başkanımız var, Allah ayağına taş değdirmesin. Cumartesiden sonra kuracağımız yönetim ile belediye başkanımızın her zaman arkasında olacağız.”  

AK Parti Dilovası İlçe Başkan Adayı İlhan Yıldırım, 6 yıl önce devrettiği AK Parti Dilovası İlçe Başkanlığı’na yeniden aday gösterildi. Yıldırım’ın adaylık açıklaması bayram havasında geçti.

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut’un 3 dönem kuralına takılması üzerine tekrar ilçe başkanlığına aday gösterilmemişti. Akbulut’un dönem kuralına takılmasının ardından AK Parti Dilovası İlçe Başkanlığına aday gösterilen İlhan Yıldırım, aday açıklamasını yapmak üzere bir toplantı düzenledi. İlçe teşkilatında düzenlenen basın toplantısına; Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, önceki dönem Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve partililer katıldı.

 

 

MUVAFFAK OLACAK

Aday toplantısının açılış konuşmasını AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut yaptı. Akbulut, “Cumartesi günü Dilovası’na yakışır şekilde en güzel kongremizi yapacağız. İlhan Yıldırım’ı zaten tanıyorsunuz. Ben bu görevi ondan devraldım. 7 yıl önce bu günlerdi. Seçimlerde sizlerin desteğiyle AK Parti bayrağını sizlerle daha ileriye taşıdık. Asla teşkilatlardan kopmadı, hep bizimle çalıştı. İlhan Yıldırım’ın çıktığı bu yolda muvaffak olacağına inanıyorum. Cumartesi günü saat 11.00’da gerçekleştireceğimiz kongrede 416 delegemizi de oy kullanmaya davet ediyorum. İlhan başkanımıza tekrardan hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

 

HAYIRLI OLSUN

Başkan Akbulut’un ardından Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir bir konuşma yaparak, “Dilovası’nı daha ileriye taşımak için her zaman çalıştık çalışmaya devam ediyoruz. Osman başkanımız kendine yakışır şekilde bayrağı teslim ediyor. İlhan başkanımıza da hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

BELEDİYEMİZİN ARKASINDA OLACAĞIZ

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in ardından son olarak AK Parti Dilovası İlçe Başkan Adayı İlhan Yıldırım konuştu. Yıldırım konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Bu ailenin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum. 18 yıldır partimizin bir neferiyim. Cumhurbaşkanımız sadece ülkemizin değil, dünyadaki mazlumların gür sesi. Bir süreç yaşadık. 2002 yılında Dilovası bir beldeydi. Kurucu ilçe başkanı olarak bu görev nasip oldu. 6 sene Dilovası’na hizmet etmeye çalıştık. Girdiğimiz her seçimde Kocaeli’nin ve Türkiye’nin ortalamasının üzerinde oy almış teşkilatız. Bugüne kadar yapılan hizmetlerden dolayı herkese teşekkür ederim. Çok çalışkan bir belediye başkanımız var, Allah ayağına taş değdirmesin. Cumartesiden sonra kuracağımız yönetim ile belediye başkanımızın her zaman arkasında olacağız.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.