Dilovası’nda Zafer Coşkuyla Kutlandı!

Dilovası 30.08.2019 - 13:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası’nda Zafer Coşkuyla Kutlandı!

30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle Sabah saat 09.00'da kaymakamlık makamında Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’ın tebrikleri kabulü ile başlayan 30 Ağustos Zafer etkinliği Belediye meydanında devam etti Belediye Meydanında Atatürk Anıtı´na çelenk sunulmasıyla devam eden 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamasına, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir,  İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Turan Güneş, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Sait Arı, Siyasi Parti temsilcileri, Daire Müdürleri, Mahalle Muhtarları, Şehit Aileri, Gaziler, Sivil toplum örgütlerinin Temsilcileri, Öğrenciler ve Vatandaşlar katıldı. Atatürk Anıtı´na çelenk sunulmasının ardından 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşu ve istiklal marşı eşliğinde bayrağımız göndere çekildi. Daha sonra Jandarma Üst Çavış İlker Özbar tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma gerçekleştirildi. Kutlama etkinlikleri Öğrenciler Tarafından okunan Şiirler Halk Oyunları ve Müzik Dinletisi Ardından Tören sona erdi.

30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle Sabah saat 09.00'da kaymakamlık makamında Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’ın tebrikleri kabulü ile başlayan 30 Ağustos Zafer etkinliği Belediye meydanında devam etti

Belediye Meydanında Atatürk Anıtı´na çelenk sunulmasıyla devam eden 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamasına, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir,  İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Turan Güneş, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Sait Arı, Siyasi Parti temsilcileri, Daire Müdürleri, Mahalle Muhtarları, Şehit Aileri, Gaziler, Sivil toplum örgütlerinin Temsilcileri, Öğrenciler ve Vatandaşlar katıldı.

Atatürk Anıtı´na çelenk sunulmasının ardından 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşu ve istiklal marşı eşliğinde bayrağımız göndere çekildi. Daha sonra Jandarma Üst Çavış İlker Özbar tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma gerçekleştirildi. Kutlama etkinlikleri Öğrenciler Tarafından okunan Şiirler Halk Oyunları ve Müzik Dinletisi Ardından Tören sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.