19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası’ndan alkışlanacak hareket

Dilovası 30.05.2020 - 15:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası’ndan alkışlanacak hareket

Dilovası Eleşkirtliler Derneği, korona virüsle mücadele çalışmalarını kapsamında 80 bin adet maske üreterek sağlık çalışmalarına ulaştırdı. Dilovası Eleşkirtliler Derneği, korona virüsle mücadele kapsamında önemli çalışmalara imza attı. Vatandaşlara, sağlık çalışanlarına destek vermek amacı ile virüsün yayılmaya başladığı ilk günden itibaren Mahmut Kocabay başkanlığında çalışmalarına başlayan Dilovası Eleşkirtliler Derneği, 80 bin maske üreterek Dilovası Devlet Hastanesine teslim etti. Çalışmalar kapsamında Ramazan ayında 180 aileye gıda kolisi dağıtılırken, 25 kimsesiz çocuğa kıyafet ulaştırıldı. Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Dilovası Eleşkirtliler Derneği Başkanı Mahmut Kocabay “İnsan hayatını hedef alan, Covid-19 isimli salgın hastalık dünya ve ülkemizde de etkisini sürdürüyor. Bu süreçte başta tüm sağlık kuruluşlarındaki sağlık çalışanlarımıza, kamu ve özel kuruluş görevlilerine canla, başla verdikleri emek ve özverileri nedeniyle minnet ve şükran borçluyuz. Eleşkirtliler Derneği olarak üyelerimiz ile birlikte imkanlar dahilinde üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye gayret ettik” dedi.

Dilovası Eleşkirtliler Derneği, korona virüsle mücadele çalışmalarını kapsamında 80 bin adet maske üreterek sağlık çalışmalarına ulaştırdı.

Dilovası Eleşkirtliler Derneği, korona virüsle mücadele kapsamında önemli çalışmalara imza attı. Vatandaşlara, sağlık çalışanlarına destek vermek amacı ile virüsün yayılmaya başladığı ilk günden itibaren Mahmut Kocabay başkanlığında çalışmalarına başlayan Dilovası Eleşkirtliler Derneği, 80 bin maske üreterek Dilovası Devlet Hastanesine teslim etti. Çalışmalar kapsamında Ramazan ayında 180 aileye gıda kolisi dağıtılırken, 25 kimsesiz çocuğa kıyafet ulaştırıldı. Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Dilovası Eleşkirtliler Derneği Başkanı Mahmut Kocabay “İnsan hayatını hedef alan, Covid-19 isimli salgın hastalık dünya ve ülkemizde de etkisini sürdürüyor. Bu süreçte başta tüm sağlık kuruluşlarındaki sağlık çalışanlarımıza, kamu ve özel kuruluş görevlilerine canla, başla verdikleri emek ve özverileri nedeniyle minnet ve şükran borçluyuz. Eleşkirtliler Derneği olarak üyelerimiz ile birlikte imkanlar dahilinde üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye gayret ettik” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.