19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası'ndan Destek

Dilovası 12.02.2016 - 09:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dilovası'ndan Destek

Kilis'e sığınan Suriyeli savaş mağduru yetimler ile dul kadınların günlük ihtiyaçları, İHH tarafından hazırlanan "Yetim Dayanışma Günleri" projesi kapsamında karşılanmaya devam ediyor.

  Projeye Gebze ve Dilovası İHH'da destek verdi. KİLİS, REYHANLI VE SURİYE'YE GİTTİLER İHH Gebze ve Dilovası Temsilcilikleri tarafından bölgeye yapılan iki günlük ziyaret kapsamında Kilis, Reyhanlı ve Suriye'ye giden temsilciler bölgeye hem yardım desteğinde bulundu hem de bir dizi ziyaretlerde bulundular.   KARDEŞLİK DUYGUSUYLA HAREKET ETMELİYİZ İHH Dilovası Temsilcisi Ayhan Akbulut, yaptığı açıklamada, iç savaş nedeniyle Suriye'de yaklaşık 500 bin çocuğun yetim kaldığını söyledi. Akbulut, "İHH olarak başlattığımız faaliyetlerimiz kapsamında Ülkelerindeki iç savaştan kaçıp Türkiye'ye sığınan yaklaşık 100 bin Suriyeliye ev sahipliği yapan Kilis'te, yetim çocuklar ve savaş mağduru dul kadınlara sahip çıkmaya çalışıyoruz. İHH'nın ülke genelinde başlattığı çalışmaya bizde Dilovası ve Gebze Temsilcilikleri olarak destek sunmak için sivil toplum kuruluşlarımız ve hayırsever vatandaşlarımızdan topladığımız gıda ve giyecekleri burada bulunan yetim çocuklarımıza teslim ettik. Yetimler diğer çocuklara göre daha mahcup ve mahzun. Bu çocuklarımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Bundan dolayı çalışmalarımızı hızlı şekilde devam ettiriyoruz. Buradaki insanlar gerçekten çok zor durumda. Hepsi uzanacak bir yardım elini bekliyor. Kardeşlik duygusu ile hareket etmeli ve bu yardımı onlardan esirgememeliyiz."dedi.
Kilis'e sığınan Suriyeli savaş mağduru yetimler ile dul kadınların günlük ihtiyaçları, İHH tarafından hazırlanan "Yetim Dayanışma Günleri" projesi kapsamında karşılanmaya devam ediyor.
Gebze ve Dilovası İHH'dan Suriyeli yetimlere yardım eli, System.String[]


 

Projeye Gebze ve Dilovası İHH'da destek verdi.

KİLİS, REYHANLI VE SURİYE'YE GİTTİLER

İHH Gebze ve Dilovası Temsilcilikleri tarafından bölgeye yapılan iki günlük ziyaret kapsamında KilisReyhanlı ve Suriye'ye giden temsilciler bölgeye hem yardım desteğinde bulundu hem de bir dizi ziyaretlerde bulundular.

 

KARDEŞLİK DUYGUSUYLA HAREKET ETMELİYİZ

İHH Dilovası Temsilcisi Ayhan Akbulut, yaptığı açıklamada, iç savaş nedeniyle Suriye'de yaklaşık 500 bin çocuğun yetim kaldığını söyledi. Akbulut, "İHH olarak başlattığımız faaliyetlerimiz kapsamında Ülkelerindeki iç savaştan kaçıp Türkiye'ye sığınan yaklaşık 100 bin Suriyeliye ev sahipliği yapan Kilis'te, yetim çocuklar ve savaş mağduru dul kadınlara sahip çıkmaya çalışıyoruz. İHH'nın ülke genelinde başlattığı çalışmaya bizde Dilovası ve Gebze Temsilcilikleri olarak destek sunmak için sivil toplum kuruluşlarımız ve hayırsever vatandaşlarımızdan topladığımız gıda ve giyecekleri burada bulunan yetim çocuklarımıza teslim ettik. Yetimler diğer çocuklara göre daha mahcup ve mahzun. Bu çocuklarımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Bundan dolayı çalışmalarımızı hızlı şekilde devam ettiriyoruz. Buradaki insanlar gerçekten çok zor durumda. Hepsi uzanacak bir yardım elini bekliyor. Kardeşlik duygusu ile hareket etmeli ve bu yardımı onlardan esirgememeliyiz."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.