19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası’ndan gelen haber şükrümüzü arttırdı.

Dilovası 03.07.2019 - 13:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Dilovası’ndan gelen haber şükrümüzü arttırdı.

Bugün basın yayın organları ile buluşan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Borcumuz yok denecek kadar azdır” dedi.

Bugün basın yayın organları ile buluşan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Borcumuz yok denecek kadar azdır” dedi. Bu da bölgemiz adına büyük bir mutluluk kaynağı oldu. Gebze Belediyesi’nin, Darıca Belediyesi’nin ve Çayırova Belediyesi’nin yeni başkanlarının sürekli borçtan, sürekli eski enkazdan şikâyet etmeleri bizlerde ya da bölgede çok büyük üzüntü yaratmıştı. Dilovası’ndan böyle bir haber gelince şükrümüz ve mutluluğumuz arttı.  BORCUMUZ BİZİM İÇİN ÇEKİRDEK! Başkan Şayir basın toplantısında; “Borcumuz ciddi rakamlar değil. Bunlar bizim çekirdek. Bunlar borç değil. Gelirlere baktığımızda borcumuz yok gibi. SGK vergi borcu her belediyenin ortak borcudur. Yapacağınız küçük hamlelerle siz o borcu rahatlıkla kapatabilirsiniz. Bunun için satış yapmamıza gerek yok. Özetle borcumuz yok diyebiliriz. Yıllık geliriniz ile toplam borcumuz orantılı bakıyoruz. Bu şekilde baktığımızda komik rakamlar geliyor. Korku ile şirketler büyümez. Şirketin ileri gitmesini istiyorsanız yatırım yaparak borçlanmalısınız” ifadelerine yer verdi.
Bugün basın yayın organları ile buluşan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Borcumuz yok denecek kadar azdır” dedi.

Bugün basın yayın organları ile buluşan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Borcumuz yok denecek kadar azdır” dedi. Bu da bölgemiz adına büyük bir mutluluk kaynağı oldu. Gebze Belediyesi’nin, Darıca Belediyesi’nin ve Çayırova Belediyesi’nin yeni başkanlarının sürekli borçtan, sürekli eski enkazdan şikâyet etmeleri bizlerde ya da bölgede çok büyük üzüntü yaratmıştı. Dilovası’ndan böyle bir haber gelince şükrümüz ve mutluluğumuz arttı. 

BORCUMUZ BİZİM İÇİN ÇEKİRDEK!
Başkan Şayir basın toplantısında; “Borcumuz ciddi rakamlar değil. Bunlar bizim çekirdek. Bunlar borç değil. Gelirlere baktığımızda borcumuz yok gibi. SGK vergi borcu her belediyenin ortak borcudur. Yapacağınız küçük hamlelerle siz o borcu rahatlıkla kapatabilirsiniz. Bunun için satış yapmamıza gerek yok. Özetle borcumuz yok diyebiliriz. Yıllık geliriniz ile toplam borcumuz orantılı bakıyoruz. Bu şekilde baktığımızda komik rakamlar geliyor. Korku ile şirketler büyümez. Şirketin ileri gitmesini istiyorsanız yatırım yaparak borçlanmalısınız” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.