19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası’ndan kamyonet talebi!

Dilovası 01.11.2019 - 13:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası’ndan kamyonet talebi!

Dilovası Belediyesi Kasım Ayı meclis toplantısı belediye hizmet binasında bulunan meclis salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Belediye Başkanı Hamza Şayir başkanlık etti. Dilovası Belediyesi Kasım Ayı meclis toplantısı belediye hizmet binasında bulunan meclis salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Belediye Başkanı Hamza Şayir başkanlık etti. 9 gündem maddesinin görüşüldüğü mecliste 1. Ve 9. Maddeler Büyükşehir ve TOKİ’den talepleri içerdi. 1. Madde de yer alan Büyükşehir’e 4x2 kamyonet talebinin iletilmesi ve 9. Madde de yer alan TOKİ’den tır talebinin iletilmesi oy birliğiyle kabul edildi. OLUMLU BİR ŞEKİLDE İLERLEYECEK Dilovası Belediye Başkanı Ankara’daki kömürcüler OSB ile ilgili temaslarını aktardığı konuşmasında sürecin olumlu bir şekilde ilerlediğini ifade etti. Başkan Şayir aynı zamanda ilçede yapılması gereken hizmetlerin takipçisi olacaklarını dile getirdi. Dilovası ilçesinde Orhangazi mahallesi Selahaddin Eyyubi ve Kayapınar Mahallesi Cemal SAZAK Konaklarının ilçe müftlüğünü’ne tahsis edilmesi de meclis üyeleri tarafından oy birliğiyle kabul edildi. Konakların üst katlarının ibadethane olarak kullanılması konusu da kabul edildi.  

Dilovası Belediyesi Kasım Ayı meclis toplantısı belediye hizmet binasında bulunan meclis salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Belediye Başkanı Hamza Şayir başkanlık etti.

Dilovası Belediyesi Kasım Ayı meclis toplantısı belediye hizmet binasında bulunan meclis salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Belediye Başkanı Hamza Şayir başkanlık etti. 9 gündem maddesinin görüşüldüğü mecliste 1. Ve 9. Maddeler Büyükşehir ve TOKİ’den talepleri içerdi. 1. Madde de yer alan Büyükşehir’e 4x2 kamyonet talebinin iletilmesi ve 9. Madde de yer alan TOKİ’den tır talebinin iletilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

OLUMLU BİR ŞEKİLDE İLERLEYECEK

Dilovası Belediye Başkanı Ankara’daki kömürcüler OSB ile ilgili temaslarını aktardığı konuşmasında sürecin olumlu bir şekilde ilerlediğini ifade etti. Başkan Şayir aynı zamanda ilçede yapılması gereken hizmetlerin takipçisi olacaklarını dile getirdi. Dilovası ilçesinde Orhangazi mahallesi Selahaddin Eyyubi ve Kayapınar Mahallesi Cemal SAZAK Konaklarının ilçe müftlüğünü’ne tahsis edilmesi de meclis üyeleri tarafından oy birliğiyle kabul edildi. Konakların üst katlarının ibadethane olarak kullanılması konusu da kabul edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.