Dilovası’ndan Sur’a Gönül Desteği

08.02.2016 - 10:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dilovası’ndan Sur’a Gönül Desteği

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı ve gençlik kollarınca organize edilerek Diyarbakır'ın Sur ilçesinde evlerini terk etmek zorunda kalanlar için 1 TIR dolusu yardım gönderildi. Belediye meydanında düzenlenen törene, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, parti yöneticileri ve gençlik kolları ve çok sayıda gönüllü vatandaş katıldı. Belediye Başkanı Ali Toltar yaptığı açıklamada Sur'daki  mağdur vatandaşlara yardım çalışması başlattıklarını söyledi.  Başkan Toltar “ Sur’daki kardeşlerimize kuru erzak paketi, battaniye, ısıtıcı, temizlik ve hijyen maddeleri ile  ve çocuk bezi ile benzer malzemelerin olduğu 1 tırlık yardımı ilçe teşkilatımız ve belediyemizce  hazırladık dedi. Başkan Toltar daha sonra, Sur'daki kardeşlerimize, yaşadıkları mağduriyet ve sıkıntının çözümüne bir nebze de olsun yardımcı olmak, onların sıkıntılarını bizlerin de htiğini ifade etmek adına böylesi güzel bir çalışmayı ortaya koyduklarını söyledi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı ve gençlik kollarınca organize edilerek Diyarbakır'ın Sur ilçesinde evlerini terk etmek zorunda kalanlar için 1 TIR dolusu yardım gönderildi.

Belediye meydanında düzenlenen törene, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, parti yöneticileri ve gençlik kolları ve çok sayıda gönüllü vatandaş katıldı. Belediye Başkanı Ali Toltar yaptığı açıklamada Sur'daki  mağdur vatandaşlara yardım çalışması başlattıklarını söyledi.  Başkan Toltar “ Sur’daki kardeşlerimize kuru erzak paketi, battaniye, ısıtıcı, temizlik ve hijyen maddeleri ile  ve çocuk bezi ile benzer malzemelerin olduğu 1 tırlık yardımı ilçe teşkilatımız ve belediyemizce  hazırladık dedi.

Başkan Toltar daha sonra, Sur'daki kardeşlerimize, yaşadıkları mağduriyet ve sıkıntının çözümüne bir nebze de olsun yardımcı olmak, onların sıkıntılarını bizlerin de htiğini ifade etmek adına böylesi güzel bir çalışmayı ortaya koyduklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.