19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası’nın aday adayı genel koordinatör oldu

Dilovası 05.07.2019 - 17:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Dilovası’nın aday adayı genel koordinatör oldu

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, yeni görevlendirmeleri yapmaya devam ediyor. Şayir, Dilovası Belediyesi’nde uzun yıllar görev yapan Ercan Güneş'i Genel Koordinatör olarak atadı. Dilovası'nda geniş bir kesim tarafından tanınan Güneş, ayrıca Dilovası Bingöllüler Dernek Başkanlığı ve Dilovası Dernekler Federasyonu başkanlığı görevlerini de yürütüyordu. Güneş, 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Dilovası Belediye Başkan aday adaylığı nedeniyle görevlerinden istifa etmişti. Güneş, görevinde belediye başkanı ile birimler arasında koordinasyonu sağlayacak, projelerin hızlı bir şekilde hayata geçmesi ve Başkan Şayir'in işlerini kolaylaştırmak için görev yapacak. ERCAN GÜNEŞ KİMDİR? Güneş, Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi mezunu olup 1970’li yıllardan itibaren Dilovası’nda ikamet ediyor. Toplum davranışları, Çevre, ve İlçenin sorunlarına hakim, bu konularda çok çalışması ve projeleri bulunan Güneş'in 20 yıllık Belediyecilik tecrübesi var.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, yeni görevlendirmeleri yapmaya devam ediyor. Şayir, Dilovası Belediyesi’nde uzun yıllar görev yapan Ercan Güneş'i Genel Koordinatör olarak atadı. Dilovası'nda geniş bir kesim tarafından tanınan Güneş, ayrıca Dilovası Bingöllüler Dernek Başkanlığı ve Dilovası Dernekler Federasyonu başkanlığı görevlerini de yürütüyordu. Güneş, 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Dilovası Belediye Başkan aday adaylığı nedeniyle görevlerinden istifa etmişti. Güneş, görevinde belediye başkanı ile birimler arasında koordinasyonu sağlayacak, projelerin hızlı bir şekilde hayata geçmesi ve Başkan Şayir'in işlerini kolaylaştırmak için görev yapacak.

ERCAN GÜNEŞ KİMDİR?

Güneş, Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi mezunu olup 1970’li yıllardan itibaren Dilovası’nda ikamet ediyor. Toplum davranışları, Çevre, ve İlçenin sorunlarına hakim, bu konularda çok çalışması ve projeleri bulunan Güneş'in 20 yıllık Belediyecilik tecrübesi var.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.