Dilovası’nın yüzde 76’sı tamam

Dilovası 28.11.2019 - 08:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası’nın yüzde 76’sı tamam

Dilovası İlçe Nüfus Müdürü Hasan İstif Dilovası’nın yüzde 76’sının kimliğini aldığını belirterek, “Dilovası’nda kimliğini almayan vatandaşlarımız kısa sürede randevu alarak yeni kimliklerine kavuşabilir” dedi. Kamuoyunda yanlış bilgilerin artması nedeniyle bir açıklama yapan Dilovası İlçe Nüfus Müdürü Hasan İstif, “TC kimlik kartları için belirlenmiş herhangi bir son tarih olmayıp kimlik kartlarının verilmeye başlandığı tarihten sonra 3 yılda bitirilebileceği planlanmış ve bu doğrultuda tüm çalışmalar ve hazırlıklar yapılmıştır. Kimlik ehliyet ve pasaport için 199 numaralı telefondan çok kısa zamanda randevu verilerek vatandaşın talepleri karşılanmaktadır. Önümüzdeki yıllarda da aynı çalışmalar devam edeceğinden vatandaşlarımızın tedirgin olmasınlar. İstedikleri her zaman kimlik ehliyet pasaport alabilecekler. Dilovası’nda nüfusumuzun yüzde 76’lık kısmına kimlik kartı verilmiştir” diye konuştu. HABER: KÜBRA AKABALI

Dilovası İlçe Nüfus Müdürü Hasan İstif Dilovası’nın yüzde 76’sının kimliğini aldığını belirterek, “Dilovası’nda kimliğini almayan vatandaşlarımız kısa sürede randevu alarak yeni kimliklerine kavuşabilir” dedi.

Kamuoyunda yanlış bilgilerin artması nedeniyle bir açıklama yapan Dilovası İlçe Nüfus Müdürü Hasan İstif, “TC kimlik kartları için belirlenmiş herhangi bir son tarih olmayıp kimlik kartlarının verilmeye başlandığı tarihten sonra 3 yılda bitirilebileceği planlanmış ve bu doğrultuda tüm çalışmalar ve hazırlıklar yapılmıştır. Kimlik ehliyet ve pasaport için 199 numaralı telefondan çok kısa zamanda randevu verilerek vatandaşın talepleri karşılanmaktadır. Önümüzdeki yıllarda da aynı çalışmalar devam edeceğinden vatandaşlarımızın tedirgin olmasınlar. İstedikleri her zaman kimlik ehliyet pasaport alabilecekler. Dilovası’nda nüfusumuzun yüzde 76’lık kısmına kimlik kartı verilmiştir” diye konuştu.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.