Dilovası Ordulular Derneği ve Gebze Gümüşhaneliler Derneği Karaosmanoğlu'na gitti!

Dilovası 04.05.2017 - 11:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dilovası Ordulular Derneği ve Gebze Gümüşhaneliler Derneği Karaosmanoğlu'na gitti!

Karaosmanoğlu dernekleri ağırlamaya devam ediyor

Başkan Karaosmanoğlu, "Kocaeli, ülkemizin mozaiğidir" Başkan Karaosmanoğlu, Dilovası Ordulular ve Kocaeli Gümüşhaneliler Federasyonu yönetimleriyle bir araya geldi. Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dilovası Ordulular Dernek Başkanı Celil Baş ve Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federasyonu Başkanı Yücel Nazlı ile yönetimlerini makamında konuk etti. Görüşmelerde derneklerin güçlü olması gereğinin yanı sıra birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesinin çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Hem doğduğunuz yeri unutmayacağız hem de doyduğumuz yere de katkı sunmak için hep birlikte çalışacağız. Kocaeli, ülkemizin mozaiğidir. Bu güzelliği korumakta hepimizin görevidir” dedi. “RABBİMİZİN RIZASINI KAZANACAK PROJELER ÜRETMELİYİZ” Sosyal konularda derneklerin faaliyet göstermesini yerinde bulurken çok önemsediğini de belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Hemşerilerinizin ihtiyaçlarına duyarlı olmanızın yanında çevrenize de ilgi göstermeniz gerekmektedir. Kadınlarla birlikte gençlere ve çocuklarımıza dönük çalışmalar yapmanız da yerinde olacaktır. Medeniyetimizin en güzelliği paylaşmaktır. Rabbimizin rızasını kazanacak projeler üretmeliyiz” diye konuştu. “STK’LAR TOPLUMA KARŞI SORUMLUDURLAR” Derneklerin topluma ne kadar faydalı olduğunun somut durumlarını şahitlik ettiklerini belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Sivil Toplum Kuruluşları halkın tüm fertlerine karşı sorumludur. Faydalı işlerde bir araya gelmemiz gerekmektedir. Hayata pozitif bakacak gençlerimiz için STK'lar ortak hareket etmelidir. Her dernek sorumluluk aldığı alanlarda, sokakta kaybolmaya yüz tutmuş çocuklarımızı kurtarabilir. Çocuklarımızın doğru meşguliyetlerle zamanlarını değerlendirmeleri, onları koruma adına önemli bir hizmet olacaktır. Bu noktada bizlerin ve derneklerin önemli bir rolü vardır” diyerek sözlerini tamamladı. Görüşmeler yapılan istişarenin ardından tamamlandı.
Karaosmanoğlu dernekleri ağırlamaya devam ediyor

Başkan Karaosmanoğlu, "Kocaeli, ülkemizin mozaiğidir"

Başkan Karaosmanoğlu, Dilovası Ordulular ve Kocaeli Gümüşhaneliler Federasyonu yönetimleriyle bir araya geldi. Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dilovası Ordulular Dernek Başkanı Celil Baş ve Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federasyonu Başkanı Yücel Nazlı ile yönetimlerini makamında konuk etti. Görüşmelerde derneklerin güçlü olması gereğinin yanı sıra birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesinin çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Hem doğduğunuz yeri unutmayacağız hem de doyduğumuz yere de katkı sunmak için hep birlikte çalışacağız. Kocaeli, ülkemizin mozaiğidir. Bu güzelliği korumakta hepimizin görevidir” dedi.

“RABBİMİZİN RIZASINI KAZANACAK PROJELER ÜRETMELİYİZ”

Sosyal konularda derneklerin faaliyet göstermesini yerinde bulurken çok önemsediğini de belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Hemşerilerinizin ihtiyaçlarına duyarlı olmanızın yanında çevrenize de ilgi göstermeniz gerekmektedir. Kadınlarla birlikte gençlere ve çocuklarımıza dönük çalışmalar yapmanız da yerinde olacaktır. Medeniyetimizin en güzelliği paylaşmaktır. Rabbimizin rızasını kazanacak projeler üretmeliyiz” diye konuştu.

“STK’LAR TOPLUMA KARŞI SORUMLUDURLAR”

Derneklerin topluma ne kadar faydalı olduğunun somut durumlarını şahitlik ettiklerini belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Sivil Toplum Kuruluşları halkın tüm fertlerine karşı sorumludur. Faydalı işlerde bir araya gelmemiz gerekmektedir. Hayata pozitif bakacak gençlerimiz için STK'lar ortak hareket etmelidir. Her dernek sorumluluk aldığı alanlarda, sokakta kaybolmaya yüz tutmuş çocuklarımızı kurtarabilir. Çocuklarımızın doğru meşguliyetlerle zamanlarını değerlendirmeleri, onları koruma adına önemli bir hizmet olacaktır. Bu noktada bizlerin ve derneklerin önemli bir rolü vardır” diyerek sözlerini tamamladı. Görüşmeler yapılan istişarenin ardından tamamlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.