19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası sokakları güzelleşiyor!

Dilovası 14.09.2017 - 13:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dilovası sokakları güzelleşiyor!

Diliskelesi Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde 701 sokak’ta Dilovası belediyesi Fen işleri ekipleri kaldırım ve peyzaj çalışması başlattı.

Dilovası Belediyesi Fen işleri ekipleri, Dilovası’nın cadde ve sokaklarını bordür ve parke taşıyla adeta nakış gibi işliyor. Kente yaptıkların ince dokunuşlarla çevreyi daha da güzelleştiren ekipler program dâhilinde mahallelerde çalışmalarını yürütüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de koordineli şekilde Diliskelesi Mahallesi Atatürk Caddesi 701 Sokakta çalışma başlattı. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar “Dilovasın’ı daha da güzelleştirmek, sokaklarımızı İlçemize yakışır hale getirmek için mücadele ediyoruz. Çalışmalarına başladığımız Diliskelesi Mahallesi 701 Sokak’ta yol, kaldırım ve peyzaj çalışmalarını tamamladık. Çalışma boyunca bizlere sabır gösteren Mahalle Halkımıza teşekkür ediyorum. Çalışmalarımıza İlçe genelinde devam ediyoruz” dedi.  
Diliskelesi Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde 701 sokak’ta Dilovası belediyesi Fen işleri ekipleri kaldırım ve peyzaj çalışması başlattı.

Dilovası Belediyesi Fen işleri ekipleri, Dilovası’nın cadde ve sokaklarını bordür ve parke taşıyla adeta nakış gibi işliyor. Kente yaptıkların ince dokunuşlarla çevreyi daha da güzelleştiren ekipler program dâhilinde mahallelerde çalışmalarını yürütüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de koordineli şekilde Diliskelesi Mahallesi Atatürk Caddesi 701 Sokakta çalışma başlattı.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar “Dilovasın’ı daha da güzelleştirmek, sokaklarımızı İlçemize yakışır hale getirmek için mücadele ediyoruz. Çalışmalarına başladığımız Diliskelesi Mahallesi 701 Sokak’ta yol, kaldırım ve peyzaj çalışmalarını tamamladık. Çalışma boyunca bizlere sabır gösteren Mahalle Halkımıza teşekkür ediyorum. Çalışmalarımıza İlçe genelinde devam ediyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.