19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası Vanlılar Derneği’nden Kaymakam Alkan’a ziyaret

Dilovası 23.03.2017 - 10:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dilovası Vanlılar Derneği’nden Kaymakam Alkan’a ziyaret

Dilovası Vanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Turak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Dilovası Kaymakamlığı’na atanan Kaymakam Asım Alkan’ı Makamında Ziyaret Ederek Görevinde Başarılar Dilediler.

    TURAK: AMACIMIZ BİRLİK OLMAK Ziyarette konuşan Dernek başkanı Ahmet Turak, dernek faaliyetleri ve projeleri hakkında Kaymakam Alkan’ı bilgilendirdi. Dilovası’nda yaşayan Vanlılar olarak ilk amaçlarının önce kendi aralarında birlik beraberliği sağlamak olduğunu belirten Turak, ardından ise Dilovası’nın ve Ülkenin birlik ve beraberliği için çalışmak olduğunu söyledi. Her vatansever gibi Vanlıların da vatanına, milletine, devletine bağlı insanlar olduğunu söyleyen Turak, Dilovası’nın Küçük Anadolu olduğunu güzelliklerin, dayanışmanın, birlik ve beraberlik adı olan bu yapının bir parçası oldukları için gurur duyduklarını dile getirdi. Dernek heyetini sıcak karşılayan Kaymakam Alkan, ilçenin sorunları için çalıştıklarını STK’larla beraber Dilovası’nı güzelleştirmek için herkesin var gücü ile çalışması gerektiğini dile getirdi. ALKAN: GENÇLERİ ÖNEMSİYORUZ Alkan, ‘’Gençlerimizi boş bırakmıyoruz, ilçe spor müdürüne verdiğimiz talimatla gençlerin faydalanacağı her türlü etkinlikler hazırlanıyor. Gençlerin enerjilerini harcayacağı alanlar oluşturuluyor. Ayrıca eğitimi önemsiyoruz, amacımız Dilovası’nda eğitimin kalitesini artırmaktır. Buna yönelik çalışmalarımız devam ediyor. İlçede Dilovası kültürü oluşmuş, adeta Anadolunun bir kenti gibi insanların birbirlerinin sorunları ile ilgilenmesi ve saygı sevgi ön planda, bunlar sevindirici şeylerdir. İlçenin sorunlarıda yok değil, özelikle çevresel sorunları olduğunu gördük. Bu tür sorunlarıda yasal çerçeveler içerisinde çözmeye çalışacağız’’ dedi.  Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Alkan, dernek başkanı ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Daha sonra Kaymakam Alkan’a  Vanlılar Derneği Başkanı Turak ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından Van’ın simgelerinden olan bir tablo hediye edildi.  
Dilovası Vanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Turak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Dilovası Kaymakamlığı’na atanan Kaymakam Asım Alkan’ı Makamında Ziyaret Ederek Görevinde Başarılar Dilediler.

 

 

TURAK: AMACIMIZ BİRLİK OLMAK

Ziyarette konuşan Dernek başkanı Ahmet Turak, dernek faaliyetleri ve projeleri hakkında Kaymakam Alkan’ı bilgilendirdi. Dilovası’nda yaşayan Vanlılar olarak ilk amaçlarının önce kendi aralarında birlik beraberliği sağlamak olduğunu belirten Turak, ardından ise Dilovası’nın ve Ülkenin birlik ve beraberliği için çalışmak olduğunu söyledi. Her vatansever gibi Vanlıların da vatanına, milletine, devletine bağlı insanlar olduğunu söyleyen Turak, Dilovası’nın Küçük Anadolu olduğunu güzelliklerin, dayanışmanın, birlik ve beraberlik adı olan bu yapının bir parçası oldukları için gurur duyduklarını dile getirdi. Dernek heyetini sıcak karşılayan Kaymakam Alkan, ilçenin sorunları için çalıştıklarını STK’larla beraber Dilovası’nı güzelleştirmek için herkesin var gücü ile çalışması gerektiğini dile getirdi.

ALKAN: GENÇLERİ ÖNEMSİYORUZ

Alkan, ‘’Gençlerimizi boş bırakmıyoruz, ilçe spor müdürüne verdiğimiz talimatla gençlerin faydalanacağı her türlü etkinlikler hazırlanıyor. Gençlerin enerjilerini harcayacağı alanlar oluşturuluyor. Ayrıca eğitimi önemsiyoruz, amacımız Dilovası’nda eğitimin kalitesini artırmaktır. Buna yönelik çalışmalarımız devam ediyor. İlçede Dilovası kültürü oluşmuş, adeta Anadolunun bir kenti gibi insanların birbirlerinin sorunları ile ilgilenmesi ve saygı sevgi ön planda, bunlar sevindirici şeylerdir. İlçenin sorunlarıda yok değil, özelikle çevresel sorunları olduğunu gördük. Bu tür sorunlarıda yasal çerçeveler içerisinde çözmeye çalışacağız’’ dedi. 

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Alkan, dernek başkanı ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Daha sonra Kaymakam Alkan’a  Vanlılar Derneği Başkanı Turak ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından Van’ın simgelerinden olan bir tablo hediye edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.