Dilovası Zabıta'sından pazar denetimi

Dilovası 15.12.2016 - 13:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dilovası Zabıta'sından pazar denetimi

 Dilovası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü denetim ekipleri ilçede kurulan semt pazarlarını denetimini sürdürmeye devam ediyor. Dilovası Belediyesi Zabıta müdürlüğü ekipleri, halk sağlığı kapsamında ilçe pazarlarına yönelik denetimlerine ara vermeden devam ediyor. Vatandaşların sağlıklı, güvenli ve sağlıklı ürünlere ulaşabilmesi amacıyla semt pazarlarında hijyen kurallarına uygunlukları, saklama koşullarının kontrol edildiği denetimlerde işverenler yeni mevzuat hakkında da bilgilendiriliyor.   Vatandaşlarımızın sağlıklı, güvenli ve tüketici haklarına uygun ürünlere ulaşabilmeleri için yapılan denetimler ile ilgili olarak açıklama yapan Belediye Başkanı Ali Toltar, "Vatandaşlarımız gönül rahatlığı içinde Pazar alışverişlerini yapabilirler. Pazar denetimlerinde önceliğimiz halkın sağlığı ve güvenli alışveriş yapabilmesidir. Vatandaşlarımıza uygun bir şekilde Pazar tezgâhlarında ihtiyaçlarının görülmesinin sağlanması için zabıta ekiplerimiz denetimlerini sürdürmektedir. Güvenilir bir şekilde alışverişlerini yapmalarını sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz." dedi.

 Dilovası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü denetim ekipleri ilçede kurulan semt pazarlarını denetimini sürdürmeye devam ediyor. Dilovası Belediyesi Zabıta müdürlüğü ekipleri, halk sağlığı kapsamında ilçe pazarlarına yönelik denetimlerine ara vermeden devam ediyor. Vatandaşların sağlıklı, güvenli ve sağlıklı ürünlere ulaşabilmesi amacıyla semt pazarlarında hijyen kurallarına uygunlukları, saklama koşullarının kontrol edildiği denetimlerde işverenler yeni mevzuat hakkında da bilgilendiriliyor.
 
Vatandaşlarımızın sağlıklı, güvenli ve tüketici haklarına uygun ürünlere ulaşabilmeleri için yapılan denetimler ile ilgili olarak açıklama yapan Belediye Başkanı Ali Toltar, "Vatandaşlarımız gönül rahatlığı içinde Pazar alışverişlerini yapabilirler. Pazar denetimlerinde önceliğimiz halkın sağlığı ve güvenli alışveriş yapabilmesidir. Vatandaşlarımıza uygun bir şekilde Pazar tezgâhlarında ihtiyaçlarının görülmesinin sağlanması için zabıta ekiplerimiz denetimlerini sürdürmektedir. Güvenilir bir şekilde alışverişlerini yapmalarını sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.