DİLOVASI TAMAMLANDI

Dilovası 22.01.2015 - 10:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

DİLOVASI TAMAMLANDI

Dilovası Belediyesi yol yapım ve yenileme çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Dilovası Belediyesi 538/2 sokağı baştan aşağıya yeniledi. Yaklaşık 150 metre uzunluğundaki sokak da bin 200 metrekare parke, 280 metre tül bordür ve 400 m3 istinat duvarının yapıldığı çalışmalar ile eğitim alanına ulaşım kolaylaşarak çevresi temiz ve düzenli hale getirildi.   Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler havaların ısınması ile kent genelindeki yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın talimatları ile ilçe genelinde çalışmalarında atağa geçen Fen işleri ekipleri, ilçe yollarına yapılan çalışmalar ile ulaşımı sorunsuz hale getirerek, sokağı temiz ve düzenli hale getirdi.
Dilovası Belediyesi yol yapım ve yenileme çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Dilovası Belediyesi 538/2 sokağı baştan aşağıya yeniledi. Yaklaşık 150 metre uzunluğundaki sokak da bin 200 metrekare parke, 280 metre tül bordür ve 400 m3 istinat duvarının yapıldığı çalışmalar ile eğitim alanına ulaşım kolaylaşarak çevresi temiz ve düzenli hale getirildi.

 

Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler havaların ısınması ile kent genelindeki yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın talimatları ile ilçe genelinde çalışmalarında atağa geçen Fen işleri ekipleri, ilçe yollarına yapılan çalışmalar ile ulaşımı sorunsuz hale getirerek, sokağı temiz ve düzenli hale getirdi.

538-2 De Üstyapı Çalışmaları Tamamlandı (3).JPG görüntüleniyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.