Direnemedik! 4-0

Spor 26.09.2019 - 11:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Direnemedik! 4-0

DARICA G.B’DEN KUPAYA VEDA

Darıca Gençlerbirliği A.Ş, Ziraat Türkiye Kupası’na veda etti. 3.tur maçında 2.Lig ekiplerinden Tarsus İ.Y takımına konuk olan sarı yeşilli ekibimiz, rakibine 4-0’lık farklı skorla mağlup olarak kupada saf dışı kaldı. Güçlü rakibi karşısında yakaladığı net pozisyonları cömertçe harcayan Darıca G.B, maçın henüz 4.dakikasında Mehmet Kaan Türkmen’in ayağından gelen gole engel olamayarak skorda 1-0 geriye düştü. İlk yarının duraklama dakikalarında kaleci Alper Doğan’ın rakibine yaptığı hareket sonrasında penaltı kazanan Mersin temsilcisi 45+4’te farkı 2’ye çıkararak soyunma odasına 2-0 önde gitti. İKİNCİ YARIDA FARK GELDİ Mücadelenin ikinci yarısına da iyi başlayamayan Özgür Vurur’un talebeleri, Mert Özdestici’nin golüyle skorda 3-0 geriye düştü. Bu dakikadan sonra işi bir hayli zorlaşan sarı yeşillilerin farkı indirme çabaları sonuçsuz kalırken, ev sahibi ekipte maçın gol kilidini açan Mehmet Kaan Türkmen, 90+4’te bir kez daha ağları sarsarak kendinin 2’nci, takımının ise 4’ncü golünü kaydetti:4-0 Ziraat Türkiye Kupası’na veda eden sarı yeşilliler, ligde Pazar günü deplasmanda Muğlaspor’un konuğu olacak.
DARICA G.B’DEN KUPAYA VEDA

Darıca Gençlerbirliği A.Ş, Ziraat Türkiye Kupası’na veda etti. 3.tur maçında 2.Lig ekiplerinden Tarsus İ.Y takımına konuk olan sarı yeşilli ekibimiz, rakibine 4-0’lık farklı skorla mağlup olarak kupada saf dışı kaldı. Güçlü rakibi karşısında yakaladığı net pozisyonları cömertçe harcayan Darıca G.B, maçın henüz 4.dakikasında Mehmet Kaan Türkmen’in ayağından gelen gole engel olamayarak skorda 1-0 geriye düştü. İlk yarının duraklama dakikalarında kaleci Alper Doğan’ın rakibine yaptığı hareket sonrasında penaltı kazanan Mersin temsilcisi 45+4’te farkı 2’ye çıkararak soyunma odasına 2-0 önde gitti.

İKİNCİ YARIDA FARK GELDİ

Mücadelenin ikinci yarısına da iyi başlayamayan Özgür Vurur’un talebeleri, Mert Özdestici’nin golüyle skorda 3-0 geriye düştü. Bu dakikadan sonra işi bir hayli zorlaşan sarı yeşillilerin farkı indirme çabaları sonuçsuz kalırken, ev sahibi ekipte maçın gol kilidini açan Mehmet Kaan Türkmen, 90+4’te bir kez daha ağları sarsarak kendinin 2’nci, takımının ise 4’ncü golünü kaydetti:4-0 Ziraat Türkiye Kupası’na veda eden sarı yeşilliler, ligde Pazar günü deplasmanda Muğlaspor’un konuğu olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.