19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Diş Hastalıklarından Genel Anestezi İle Kurtulacaklar

Darıca 15.08.2017 - 11:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Diş Hastalıklarından Genel Anestezi İle Kurtulacaklar

DARICA ADSM’DEN DİŞ TEDAVİSİNDE YENİ UYGULAMA!

Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde genel anestezi altında diş tedavisi yapılmaya devam ediyor. Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi diş hastalıkları problemine yeni uygulama ile çözüm buluyor. Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yetkilileri tarafından yapılan açıklama da, “Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine başvuruda bulunan vatandaşlar, Lokal anestezi ile tedaviye uyum sağlayamayan engelli hastaların ağız ve diş sağlığı tedavileri (diş çekimi, dolgu, kanal tedavisi, diş eti tedavisi, diş taşı temizliği) yapılan protokol dahilinde,  Darıca Farabi Devlet Hastanesinde yer alan tam teşekküllü ameliyathanelerde genel anestezi altında ücretsiz olarak yapılmaktadır.” denildi. Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yetkilileri, “Hastalarımıza uygulanacak olan diş tedavileri, planlandıktan sonra operasyon öncesi muayeneleri yapılmak üzere Darıca Farabi Devlet Hastanesine yönlendirilmektedir. Anestezi Muayenesinde öncelikle hastanın detaylı sağlık öz geçmişi (Sistemik hastalıklar, alerjiler, geçirdiği ameliyat veya hastalıklar, sürekli kullandığı ilaçlar vb.) değerlendirilip, gereken tetkikler yapıldıktan sonra diş işlemleri için randevu verilmektedir.” Denildi. 
DARICA ADSM’DEN DİŞ TEDAVİSİNDE YENİ UYGULAMA!

Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde genel anestezi altında diş tedavisi yapılmaya devam ediyor.

Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi diş hastalıkları problemine yeni uygulama ile çözüm buluyor. Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yetkilileri tarafından yapılan açıklama da, “Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine başvuruda bulunan vatandaşlar, Lokal anestezi ile tedaviye uyum sağlayamayan engelli hastaların ağız ve diş sağlığı tedavileri (diş çekimi, dolgu, kanal tedavisi, diş eti tedavisi, diş taşı temizliği) yapılan protokol dahilinde,  Darıca Farabi Devlet Hastanesinde yer alan tam teşekküllü ameliyathanelerde genel anestezi altında ücretsiz olarak yapılmaktadır.” denildi.

Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yetkilileri, “Hastalarımıza uygulanacak olan diş tedavileri, planlandıktan sonra operasyon öncesi muayeneleri yapılmak üzere Darıca Farabi Devlet Hastanesine yönlendirilmektedir. Anestezi Muayenesinde öncelikle hastanın detaylı sağlık öz geçmişi (Sistemik hastalıklar, alerjiler, geçirdiği ameliyat veya hastalıklar, sürekli kullandığı ilaçlar vb.) değerlendirilip, gereken tetkikler yapıldıktan sonra diş işlemleri için randevu verilmektedir.” Denildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.