‘Doğa Kahramanları’ sahnelenecek!

Kültür-Sanat 23.12.2019 - 13:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

‘Doğa Kahramanları’ sahnelenecek!

"Sıfır Atık Projesi" seferberliğine katkı sunmak amacıyla “Doğa Kahramanları” adlı çocuk tiyatrosu Çarşamba günü saat 10.30’da Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde sahneleniyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde başlatılan "Sıfır Atık Projesi" seferberliğine katkı sunmak amacıyla Darıca Belediyesi ve Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile “Doğa Kahramanları” adlı çocuk tiyatrosu Çarşamba günü saat 10.30’da Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde sahneleniyor. Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde ilköğretim öğrencilerine yönelik düzenlenen etkinlik ile Darıca’da eğitim gören yaklaşık 14 bin ilköğretim öğrencisine geri dönüşüm bilinci aşılamak ve doğayı korumanın öneminin anlatılması amaçlanıyor. “Daha Temiz Bir Darıca” anlayışıyla Aralık ayı boyunca hafta içi her gün iki seans olarak sahnelenen çocuk tiyatrosuna Darıca’da bulunan bütün okullardan ilköğretim öğrencileri katılım gösteriyor.  

"Sıfır Atık Projesi" seferberliğine katkı sunmak amacıyla “Doğa Kahramanları” adlı çocuk tiyatrosu Çarşamba günü saat 10.30’da Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde sahneleniyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde başlatılan "Sıfır Atık Projesi" seferberliğine katkı sunmak amacıyla Darıca Belediyesi ve Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile “Doğa Kahramanları” adlı çocuk tiyatrosu Çarşamba günü saat 10.30’da Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde sahneleniyor. Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde ilköğretim öğrencilerine yönelik düzenlenen etkinlik ile Darıca’da eğitim gören yaklaşık 14 bin ilköğretim öğrencisine geri dönüşüm bilinci aşılamak ve doğayı korumanın öneminin anlatılması amaçlanıyor. “Daha Temiz Bir Darıca” anlayışıyla Aralık ayı boyunca hafta içi her gün iki seans olarak sahnelenen çocuk tiyatrosuna Darıca’da bulunan bütün okullardan ilköğretim öğrencileri katılım gösteriyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.