19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Doğalgaz'da yüzde 10 indirim

Gebze 01.08.2015 - 11:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Doğalgaz'da yüzde 10 indirim

Rusya Enerji Bakanı Novak, Türkiye ile doğalgaz fiyatında yüzde 10,25'lik indirim için anlaştıklarını söyledi.

Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak, Gazprom'un, Botaş ile doğalgaza yapılacak indirim konusunda anlaştıklarını bildirdi. Bakan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Gazprom ve Botaş doğalgaza %10,25 oranında indirim yapılması konusunda anlaştılar" ifadesini kullandı.  Novak anlaşmaya varıldığını fakat belgelerin henüz imzalanmadığını belirtti. Rusya en başta Türkiye'ye %6 oranında indirim teklif etmişti, fakat Türkiye indirimin %15 seviyesinde olmasını istedi. Daha sonra Botaş petrol fiyatındaki değişikliklere bağlı kalmaksızın %10,25 oranında indirim talep etti.
Rusya Enerji Bakanı Novak, Türkiye ile doğalgaz fiyatında yüzde 10,25'lik indirim için anlaştıklarını söyledi.

Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak, Gazprom'un,  ile a yapılacak indirim konusunda anlaştıklarını bildirdi. Bakan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Gazprom ve Botaş doğalgaza %10,25 oranında indirim yapılması konusunda anlaştılar" ifadesini kullandı. 

Novak anlaşmaya varıldığını fakat belgelerin henüz imzalanmadığını belirtti.

Rusya en başta Türkiye'ye %6 oranında indirim teklif etmişti, fakat Türkiye indirimin %15 seviyesinde olmasını istedi. Daha sonra Botaş petrol fiyatındaki değişikliklere bağlı kalmaksızın %10,25 oranında indirim talep etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.