Doğalgaz faturalarına itiraz ettiler

Gebze 01.03.2020 - 12:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Doğalgaz faturalarına itiraz ettiler

TKP Gebze İlçe Örgütü’nün çağrısı ile Gebze PALGAZ önünde buluşan yurttaşlar doğalgaz faturalarına itiraz dilekçeleri verdi. İlçe Örgütü tarafından yapılan açıklamada, “Isınma hakkı, eğitim, sağlık ve barınma gibi en temel insan haklarından biri olup, kamusal olarak ücretsiz sağlanması gereken bir hizmettir. Bu temel doğruya dayanarak kurumunuzca kesilen faturalara itiraz ediyoruz’’ dendi. FATURALAR ÇOK AĞIR ÖDEYEMİYORUZ Yaptığımız röportajda doğalgaz faturalarına itiraz eden vatandaş, ‘’Doğalgazı 35 derece de yakıyorum ve bana 450 TL fatura geliyor, benim bunu ödeme durumum yok, bu faturalar çok ağır ödeyemiyoruz’’ dedi. EN TEMEL İHTİYAÇLARIMIZDAN MAHRUM BIRAKILIYORUZ “Isınma, Eğitim, Sağlık ve Barınma gibi en temel ihtiyaçlarımızdan sürekli mahrum bırakılıyoruz. Gerçek enflasyon ile gösterilen enflasyonun bir olmadığını görüyoruz ve bu zamlarda gösterilen enflasyon ile yapılan zamlar alakasız kalıyor’’g

TKP Gebze İlçe Örgütü’nün çağrısı ile Gebze PALGAZ önünde buluşan yurttaşlar doğalgaz faturalarına itiraz dilekçeleri verdi. İlçe Örgütü tarafından yapılan açıklamada, “Isınma hakkı, eğitim, sağlık ve barınma gibi en temel insan haklarından biri olup, kamusal olarak ücretsiz sağlanması gereken bir hizmettir. Bu temel doğruya dayanarak kurumunuzca kesilen faturalara itiraz ediyoruz’’ dendi.

FATURALAR ÇOK AĞIR ÖDEYEMİYORUZ

Yaptığımız röportajda doğalgaz faturalarına itiraz eden vatandaş, ‘’Doğalgazı 35 derece de yakıyorum ve bana 450 TL fatura geliyor, benim bunu ödeme durumum yok, bu faturalar çok ağır ödeyemiyoruz’’ dedi.

EN TEMEL İHTİYAÇLARIMIZDAN MAHRUM BIRAKILIYORUZ

“Isınma, Eğitim, Sağlık ve Barınma gibi en temel ihtiyaçlarımızdan sürekli mahrum bırakılıyoruz. Gerçek enflasyon ile gösterilen enflasyonun bir olmadığını görüyoruz ve bu zamlarda gösterilen enflasyon ile yapılan zamlar alakasız kalıyor’’g

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.