19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dolar ne durumda?

Ekonomi 23.03.2017 - 11:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dolar ne durumda?

Dolar bankalararası piyasalarda 3,61 civarında seyrediyor.

ABD Başkanı Donald Trump'ın seçim vaatlerini hayata geçirip geçiremeyeceğine dair endişeler piyasalarda belirsizlik yaratıyor. Bankalararası piyasalarda dolar 3,61 civarında hareket ediyor. Euro 3,90'ın altında işlem görüyor. Bugün Fed Başkanı Janet Yellen'ın saat 15.45'te yapacağı konuşma izlenecek. Bu yıl bir kez faiz artıran ve iki artış daha yapması beklenen Fed'in para politikasına ilişkin mesajlar izlenecek. Küresel piyasalarda dün Trump etkisiyle risk iştahının azalmasına paralel 3,64'ü aşan dolar daha sonra yönünü aşağı çevirmişti. Merkez Bankası'nın (TCMB) fonlama maliyetini beş yılın zirvesinde tutmaya devam etmesi de TL'yi destekleyen bir unsur olarak ön plana çıkmaya devam ediyor.
Dolar bankalararası piyasalarda 3,61 civarında seyrediyor.

ABD Başkanı Donald Trump'ın seçim vaatlerini hayata geçirip geçiremeyeceğine dair endişeler piyasalarda belirsizlik yaratıyor.

Bankalararası piyasalarda dolar 3,61 civarında hareket ediyor. Euro 3,90'ın altında işlem görüyor.

Bugün Fed Başkanı Janet Yellen'ın saat 15.45'te yapacağı konuşma izlenecek. Bu yıl bir kez faiz artıran ve iki artış daha yapması beklenen Fed'in para politikasına ilişkin mesajlar izlenecek.

Küresel piyasalarda dün Trump etkisiyle risk iştahının azalmasına paralel 3,64'ü aşan dolar daha sonra yönünü aşağı çevirmişti.

Merkez Bankası'nın (TCMB) fonlama maliyetini beş yılın zirvesinde tutmaya devam etmesi de TL'yi destekleyen bir unsur olarak ön plana çıkmaya devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.