Dolar ne kadar? İşte son durum

Ekonomi 17.03.2017 - 10:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dolar ne kadar? İşte son durum

FED ve Merkez Bankası'nın faiz kararını açıklamasının ardından dolar düşüşe geçmişti. Düşüşünü sürdüren dolar şu sıralar 3,60 seviyelerinde seyrediyor...

Dolarda FED ve TCMB sonrası gerçekleşen düşüş bugün de sürüyor. Dolar şu sıralar 3,60 seviyelerinde seyrediyor... DOLAR NE KADAR? Kur saat 09:30'da %0.4 düşüşle 3.6097'ye geriledi. Türk Lirası bu hafta dolar karşısında %3.21 yükseldi. TL bugün de gelişen piyasalar arasında en fazla değer kazanan para birimi. Ancak Lira yılbaşından beri %2.43 ile en fazla değer kaybeden para birimi olmayı sürdürüyor. DOLAR ENDEKSİ 9 ŞUBAT'TAN BERİ EN DÜŞÜKTE Dolar küresel piyasalarda da düşüşte. Doların altı büyük para birimi karşısındaki performansını ortaya koyan dolar endeksi 100,25'le 9 Şubat'tan bu yana en düşük seviyeyi gördü. Endeks haftalık bazda da yüzde 1 aşağıda seyrediyor. EURO DA DÜŞÜYOR 3,9050 liradan alınan euronun satış fiyatı ise 3,9070 lira olarak belirlendi. Dün kapanışta euronun satış fiyatı ise 3,9140 lira olmuştu. DOLAR ULUSLARARASI PİYASADA DA DÜŞÜŞTE Piyasalar bu hafta 2 önemli gelişmeyi atlattı. Çarşamba günü ABD Merkez Bankası faiz oranını beklendiği gibi 25 baz puan artırdı, bu yılki faiz artış tahminlerini ise değiştirmedi. Tahminlerin değişmemesi doların uluslararası piyasalarda düşmesine neden oldu.
FED ve Merkez Bankası'nın faiz kararını açıklamasının ardından dolar düşüşe geçmişti. Düşüşünü sürdüren dolar şu sıralar 3,60 seviyelerinde seyrediyor...

da ve sonrası gerçekleşen düşüş bugün de sürüyor. Dolar şu sıralar 3,60 seviyelerinde seyrediyor...

DOLAR NE KADAR?
Kur saat 09:30'da %0.4 düşüşle 3.6097'ye geriledi. Türk Lirası bu hafta dolar karşısında %3.21 yükseldi. TL bugün de gelişen piyasalar arasında en fazla değer kazanan para birimi. Ancak Lira yılbaşından beri %2.43 ile en fazla değer kaybeden para birimi olmayı sürdürüyor.

DOLAR ENDEKSİ 9 ŞUBAT'TAN BERİ EN DÜŞÜKTE
Dolar küresel piyasalarda da düşüşte. Doların altı büyük para birimi karşısındaki performansını ortaya koyan dolar endeksi 100,25'le 9 Şubat'tan bu yana en düşük seviyeyi gördü. Endeks haftalık bazda da yüzde 1 aşağıda seyrediyor.

EURO DA DÜŞÜYOR
3,9050 liradan alınan euronun satış fiyatı ise 3,9070 lira olarak belirlendi. Dün kapanışta euronun satış fiyatı ise 3,9140 lira olmuştu.

DOLAR ULUSLARARASI PİYASADA DA DÜŞÜŞTE
Piyasalar bu hafta 2 önemli gelişmeyi atlattı. Çarşamba günü ABD Merkez Bankası faiz oranını beklendiği gibi 25 baz puan artırdı, bu yılki faiz artış tahminlerini ise değiştirmedi. Tahminlerin değişmemesi doların uluslararası piyasalarda düşmesine neden oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.